L. Hrubý 61. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 10:30

15.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Potíže Kadaně doma trvají, předposlední Lovosice udolala až v rozstřelu


Branky


61. L. Hrubý (p.) - 74. R. Rambousek
3

Fotbalisté Lovosic se zvedají, podruhé za sebou v krajském přeboru bodovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Fotbalisté Kadaně prolomili svoji neúspěšnou domácí bilanci jen zčásti. Předposlední Lovosice udolali až v penaltovém rozstřelu, v normální hrací době zápas skončil 1:1.

 

První poločas toho moc nenabídl, větší šanci měl jen domácí Valenta, ale nevyužil ji. Ve druhém dějství Kadaň zvyšovala nápor a výsledkem byla penalta po faulu na Valentu, kterou s přehledem proměnil  Lukáš Hrubý; gólmana hostů poslal na druhou stranu.

 

Jenže Lovosice se nevzdaly a z ojedinělé šance vyrovnaly, po nákopu do pokutového území se hlavou prosadil Rambousek. Ve finiši měli domácí znovu nápor, ale obětaví hosté už remízu ubránili. V roztřelu pak kadaňský Petr Králík chytil jednu penaltu, jednou hosté mířili mimo. Bod navíc tak po výsledku 4:2 slavila Kadaň. 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Kadaň
Pavel Kostrzewa, předseda klubu: Na jednu stranu jsme spokojení, na druhou jsme doufali ve výhru za tři body. Ale po tom průběhu musíme brát i dva. Celkově jsme doma udělali jen 5 bodů z osmi zápasů, to je málo. Sice už nejsme v tabulce domácích zápasů poslední, ale to mě moc neutěšuje. Na druhou stranu, kdyby mi někdo řekl, že budeme mít kolo před konce 22 bodů, tak bych to bral. Podzim končí na půdě Litoměřicka, které bojují o postup. Bude to těžké, ale můžeme tam jen překvapit.




Sestavy


FK Tatran Kadaň
P. Králík [-] - L. Hrubý [-] , V. Karban [-] (88. R. Čibenka [-] ) , Š. Hlavatý [-] , J. Kiliján [-] , D. Valenta [-] , D. Havliš [-] , V. Hyský [-] (88. R. Holický [-] ) , P. Janošík [-] (78. V. Salač [-] ) , J. Zralík [-] , M. Zaržický [-]

ASK Lovosice
T. Loubal [-] - M. Walter [-] , T. Bělík [-] , J. Gaube [-] , J. Zuch [-] (67. R. Rambousek [-] ) , R. Podrazil [-] , B. Baborák [-] , J. Petrus [-] , D. Lenrt [-] , D. Walter [-] , J. Kubaška [-] (23. V. Chládek [-] )

ŽK: 91. D. Havliš - 41. D. Walter .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Šmid Jiří - MOLLINGER Lukáš, ZITKO Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

redakce Ústecký kraj

Expert: Jan Janda, vedoucí týmu Lovosic
Tip experta: remíza

Bylo by špatné, kdybych našemu týmu nevěřil. Bude to remíza, na penalty vyhrají Lovosice a potvrdí předešlou vysokou výhru nad Modrou.

Tip: výhra domácích