0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov veze výhru ze Svratky


Branky


16

Důležitý zápas ve Svratce skončil těsnou výhrou Stonařova, kterou mu zajistil šestnáctiletý Kalina. V závěru oba celky kopaly po penaltě, ale ani jedna nebyla proměněna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V začátku zápasu byli jasně lepší domácí, ovšem svůj tlak nedokázali využít. První větší šance přišla v 10. minutě, kdy po centru Pecha krásně vracel míč před branku Fousek a Burešovi chybělo pár centimetrů, aby doťukl míč do branky. V další velké šanci se objevil Hobza, ke kterému propadl centr, ale brankář jeho střelu vyrazil. Gólem neskončila ani krásná střela Michala Moučky, kterou brankář vyškrábl téměř ze šibenice. V další příležitosti si Bureš skvěle obhodil obránce hostů patou, následně poslal do vápna přihrávku na Makovského, ale tomu opět chybělo pár centimetrů aby uklízel míč do prázdné branky. Hosté hrozili jen z brejků, ale s těmi si Petr Moučka vždy hravě poradil.

Hosté po pauze rozhodli

Druhý poločas začal tlakem hostů, ale všechny šance dokázal skvěle chytající Petr Moučka poradil. Poté se opět do tlaku dostal domácí tým, ale ten pokračoval v neproměňování šancí. Před prázdnou bránou se zjevil Michal Moučka, ale byl tak překvapený, že si balón vyvedl ze střelecké pozice a následná přihrávka pod sebe se nedostala k Burešovi. A když gólem neskončil ani průnik Lédla, tak to byli hosté, kteří se mohli radovat. Balón propadl za obranu až k nohám Kaliny a ten obstřelil Moučku - 0:1. Následný obrovský tlak domácích přinesl penaltu za stažení Fouska ve vápně. Tu bohužel domácí Pech neproměnil. Následovala penalta na druhé straně po faulu Kocoura, s tou si skvěle poradil Moučka a následně pokryl i dvě dorážky, kdy ho obrancí domácích nechali ve štychu. 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
František Mládek (asistent trenéra): No co k tomu říct, nebylo nám souzeno dát gól. Obrovské šance jsme zahazovali, a to se samozřejmě potvrdilo na výsledku. Nedávání gólů je věc, se kterou bojujeme celý podzim. Podzim bohužel končíme na posledním místě, snad bude jaro lepší.




Sestavy


SK Svratka
P. Moučka [-] - E. Kocour [-] , M. Šuhaj [-] (69. T. Jambor [-] ) , J. Pech [-] , M. Ondra [-] - M. Hobza [-] , M. Moučka [-] , P. Makovský [-] (73. J. Řádek [-] ) , J. Lédl [-] - M. Fousek [-] , M. Bureš [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] , M. Čurda [-] , J. Láznička [-] , P. Kozojed [-] , M. Kalina [-] (79. L. Lysý [-] ) , J. Kalenda [-] (44. P. Stoklásek [-] ) , Z. Brussmann [-] (83. Š. Kolár [-] ) , P. Rychlík [-] , P. Plavec [-] , J. Urbánek [-]

ŽK: 56. M. Šuhaj , 63. M. Fousek - 54. P. Měrtl , 65. J. Láznička , 74. P. Plavec , 86. P. Stoklásek .
Hráči zápasu: P. Moučka - M. Kalina .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ZADINA Petr - HROMÁDKA Miroslav, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: František Mládek
Tip experta: výhra domácích

Musíme potvrdit výhru z minulého týdne a zopakovat ji, abychom zůstali v kontaktu s týmy nad námi.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích