Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice přehrály Ŕudíkov


15

V divokém zápase se ze třech bodů radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Diváci v Přibyslavicích viděli z obou stran zejména v 1. poločase utkání výborné úrovně s pořádnou porcí branek. Domácí začali již tradičním náporem a v prvních patnácti minutách hostům v podstatě nepůjčili míč. Výsledkem byla vedoucí branka Čermáka z 5. minuty, kdy po výborné kombinaci přehodil hostujího brankáře a domácí vedli - 1:0. Hosté se  za čtvrthodinu dostali jen k jediné akci, ale to jim stačilo, aby po trestném kopu hlavou vyrovnal Malec - 1:1. Domáci nelenili a hned vzápětí křižnou střelou dostal domácí do vedení Bukáček - 2:1. Hosté opět kontrovali a po trestném kopu Pažourka z 30. minuty skončil skákající míč k překvapení všech v domácí brance - 2:2. O poločasovém vedení  rozhodl nestárnoucí Matějek, když hned po minutě od vyrovnání lišácky zařídil střelou do šibenice opět vedení domácích - 3:2.  

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle už nenabídla takovou podívanou jako první poločas, hosté měli prvních dvacet minut o něco málo více ze hry, trošku přitvrdili, ale nakonec při jejich aktivitě to byli domácí, kteří kontrovali z rychlých protiútoků a výsledkem byly branky Lopatáře z 65. minuty a Drapáka z 80. minuty a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto. Vítězství domácích bylo sice zasloužené, ale hosté se snažili o korekci výsledku až do poslední minuty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Soupeř hrál hodně důrazně. V první půli jsme byli lepší, ale dostali jsme branky snad z jediných akcí Rudíkova. Po přestávce na nás hosté vlétli, naštěstí jsme to ustáli a přidali další góly.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - L. Drapák [-] , L. Lopatář [-] (75. O. Havlena [-] ) , M. Bukáček [-] , V. Škorpík [-] (55. M. Vídenský [-] ) , P. Čermák [-] , M. Matějek [-] , J. Skrobikowski [-] , P. Šárka [-] , M. Kopeček [-] , S. Roubec [-] (81. T. Kuthan [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - D. Lehký [-] , J. Dobrovolný [-] (85. J. Kotačka [-] ) , M. Mikyska [-] , O. Štolpa [-] - M. Outulný [-] , P. Malec [-] , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] - J. Chyba [-] (46. M. Skryja [-] ) , J. Pažourek [-] (80. J. Koch [-] )

ŽK: 78. S. Roubec - 12. J. Dobrovolný , 77. P. Trnka , 78. J. Pažourek , 89. J. Trnka .
Hráči zápasu: P. Čermák , M. Matějek , L. Drapák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - SVOBODA Vladimír, VEJMĚLEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 08:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 18:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 16:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 11:30
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza