2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná na soupeře vlétla


Branky


0

Domácí Tornádo přivítalo na svém hřišti celek z Letné. Po výhře na Spartě chtěli urvat další tříbodové vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště brzy dvakrát inkasovalo

Letná zaskočila domácí již ve dvanácté minutě. Dlouhý aut prodloužil hlavou Michal Vodička, tím přehodil i brankáře a hosté se ujali vedení. Deset minut na to to již bylo o dvě branky, když míč za záda domácího brankáře Česala dostal i s jeho přispěním Jakub Šerbaum. Hradišti se ještě do poločasu podařilo vyrovnat. Po pěkné kombinaci se uvolnil Jan Bihary a svou střelou po zemi o tyč snížil. 

Domácí nedotáhli

Snaha o srovnání byla ze strany Tornáda zjevná. Zásah ale přišel na druhé straně. V 70. minutě Hradiště ztratilo balón ve středu hřiště, následoval dlouhý balón na Martina Dobrého, který krásnou ranou z první navýšil vedení Letné. Domácím se podařilo opět snížit. V 84. minutě se střelou o tyč prosadil Tomáš Krysl. Hradiště se mohutně snažilo o vyrovnání, ale hosté s vypětím všech sil vedení uhájili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Daniel Vávra (hráč): Do zápasu jsme vstoupili s velkým odhodláním a také očekáváním, jelikož jsme v minulém kole jednoznačně porazili Spartu. Zápas se ale hned od začátku vyvíjel jinak, než jsme si představovali. Soupeř vysoko napadal a to nám dělalo podle mě až zbytečně moc velké problémy. Po dvou gólech soupeře jsme začali přebírat iniciativu hry, dařila se nám i hra po zemi, kterou jsme se chtěli po celý zápas prezentovat.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Česal [-] - J. Ženíšek [-] , K. Dendis [-] , O. Pytlík [-] - J. Bihary [-] , D. Vávra [-] (82. M. Blumentritt [-] ) - F. Šperl [-] (60. Z. Bubka [-] ) , T. Krysl [-] - M. Valeček [-] , P. Kočí [-] , M. Beránek [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
P. Chaloupka [-] - J. Bohun [-] , V. Svoboda [-] , D. Pospěch [-] - J. Šerbaum [-] (80. M. Berky [-] ) , M. Vaněk [-] , J. Diviš [-] , J. Hebr [-] (46. S. Vukovič [-] ) , M. Dobrý [-] - M. Vodička [-] , V. Tyr [-] -

ŽK: 63. M. Dobrý , 77. V. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Kočí - M. Vodička .
Místo: Tráva. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Čožík Marek - VOLF Karel (N), RADA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.