2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov přetlačil Stařeč


Branky


21

Tomáš Doležal rozhodl v závěru o třech bodech pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí začali utkání lépe a snažili se vstřelit branku, střely však létaly mimo 3 tyče. Ve 13. minutě však domácí vzadu po nákopu propadli, 2 hostující hráči běželi sami na branku a Strouha do prázdné brány poslal svůj tým do vedení, 0:1. Domácí rychle odpověděli, Doležal přihrál Koukalovi, ten zpoza vápna natáhl ke střele, míč se sklouzl po trávě a u tyče propadl gólmanovi pod tělem, 1:1. Do konce poločasu byly k vidění šance na obou stranách, ale vyložené měli domácí, Švoma po závaru trefil břevno, ale do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Domácí v závěru rozhodli

Ve druhém poločase měli domácí další příležitosti ke skórování, žádná střela se však do sítě nedostala. Hosté se také snažili o gól, ale když už se dostali k zakončení z nebezpečných pozic, tak domácí obětavě blokovali střely. Rozhodnutí tak na sebe vzal ten nejzkušenějši na hřišti. Tomáš Doležal se postavil k přímému kopu, využil špatného postavení brankáře, kopl míč na jeho stranu a poslal 3 body domů. Domácí tak ukončili sérii špatných výsledků a vybojovali důležitou výhru. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Dnes se potvrdilo, jak moc teď potřebujeme na hřišti zkušenost, výkon celého týmu jde hned obrovsky nahoru. Především přítomnost Ďoldy je samozřejmě znát, k tomu obětavá hra celého týmu, zkrátka jsme si pro výhru šli za každou cenu. Děkujeme fanouškům za podporu a všem, kteří se starají o chod klubu.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Vítězství domácích bylo zcela zasloužené. S jejich důrazem, nasazením i velkou obětavostí jsme se nedokázali, až na některé světlé úseky, celý zápas vypořádat. Nutno přiznat, že k tomu tentokrát přidali i velmi slušnou fotbalovost a také rychlost. Paradoxně první poločas skončil remízou i když domácí měli výrazně více příležitostí a druhá, daleko vyrovnanější půle, skončila vítězstvím domácích. My jsme si také vypracovali určité šance, dlouho to také vypadalo na remízu, ale nakonec přece jen domácí i s trochou štěstí při druhé brance z trestného kopu, zaslouženě získali tři body.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - Z. Novotný [-] , D. Křesťan [-] , O. Chalupa [-] , J. Večeřa [-] - F. Boháček [-] , L. Krčál [-] (81. J. Vytlačil [-] ) , A. Neuman [-] , T. Doležal [-] - J. Švoma [-] (65. V. Pokorný [-] ) , V. Koukal [-] (81. M. Švoma [-] ) -

TJ Sokol Stařeč
F. Rohony [-] - F. Strouha [-] , M. Bříza [-] , J. Zejda [-] , D. Tomek [-] , M. Kaňka [-] , D. Lorenc [-] , J. Svoboda [-] , L. Lauš [-] , L. Vaníček [-] , R. Valíček [-]

ŽK: 55. V. Koukal , 57. T. Doležal , 90. D. Křesťan - 63. J. Svoboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULÍN Filip - BURIAN Vít, STRAKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Příhoda
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácím, že se oklepou z prohry v Hamrech a v zápase vybojují 3 důležité body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích