0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:00

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vezou tři body


Branky


18

Dominik Havlík zajistil svému týmu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí vstoupili do zápasu dobře, dařilo se jim držet více míč na kopačkách. Svoje šance však v gól přetavit nedokázali. Scházela jim buď přesnost nebo větší důraz v zakončení. Hosté se prezentovali zkušeným výkonem a vyráželi do brejků ze zabezpečené obrany. Po jedné ze ztrát domácích se míč dostal k Havlíkovi, ten si na dvaceti metrech navedl míč na střelu, otřel ji o záda bránícího hráče, Měrtl byl proti tečované střele bezmocný – 0:1. Domácí pokračovali v územní převaze, šance měli postupně Kozojed, Příhoda a Sobotka, nikdo ze jmenovaných se však neprosadil a na konci poločasu přišel trest, když z dobré šance domácích následoval odkop, který propadl až k Havlíkovi. Ten si nejprve poradil s domácím stoperem a poté přehodil i brankáře – 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhé půli domácí ožili po příchodu Freiticha, ale branky se i přes zvýšenou snahu nedočkali. Střel přibývalo, ale hosté dál pozorně bránili a přímé ohrožení branky domácím nedovolili. Po poločase musel střídat hostující kapitán a hosté hrozili už jen z brejků, po jednom z nich se do šance dostával Lóži, ale to bylo ze strany hostů vše. A když ani v 86.minutě hlavička Turoně nezapadla mezi 3 tyče, o 3 bodech pro hosty bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Skóre příliš neodpovídá dění na hřišti, určitě jsme si zasloužili vstřelit branku. Dařilo se nám více držet míč, ale jakmile jsme se přiblížili k šestnáctce hostů, tak nám chyběla větší přesnost a důraz. Hosté zkušeně bránili a šli do vedení velmi šťastně. Druhý gól byl z naší strany hodně zbytečný, kdy z šance na 1:1 dostaneme na druhé straně gól do šatny na 0:2. Hosté si pak dokráčeli, zaslouženě, pro 3 body.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Utkání začali asi o něco aktivněji domácí, ale jejich centry k zakončení většinou nevedly. Poté se utkání vyrovnalo a když jsme dali míč na zem, tak jsme byli lepším týmem. Ve 20. minutě jsme šli po tečované střele do vedení, poté jsme ještě nastřelili břevno. Těsně před přestávkou jsme z brejku přidali druhý gól, což nás uklidnilo. V druhé půli jsme si vedení již zkušeně pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] , J. Sobotka [-] , A. Brabenec [-] (46. L. Freitich [-] ) , M. Příhoda [-] , P. Kozojed [-] , J. Nešpor [-] (87. Š. Kolár [-] ) , J. Láznička [-] (65. M. Kalina [-] ) , Z. Brussmann [-] , J. Toth [-] , J. Urbánek [-]

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - J. Gančev [-] , J. Miklík [-] (87. M. Srnský [-] ) , J. Zeman [-] , K. Suský [-] , D. Havlík [-] (48. P. Novotný [-] ) , I. Sojma [-] , J. Lóži [-] , T. Novotný [-] , J. Jun [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 60. J. Toth , 85. Z. Brussmann , 90. M. Příhoda .
Hráči zápasu: T. Novotný , K. Suský , D. Havlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TERBER Ondřej - NOVÁK Kamil, NEJEDLÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jiří Jelínek
Tip experta: výhra hostů

Stonařovu se letos zatím moc nedaří naopak Hamry zatím jedou a dovezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů