Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:00

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice utrpěla další debakl


Branky


18

Zápas v Blatnici se stal exhibicí hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácím se vůbec nepovedl vstup do utkání, kdy hostující hráči dvakrát rozebrali jejich defenzivu a ve 4. minutě to bylo o dva góly. Domácí pak také zahrozili, ale hostující obrana střelu zablokovala a z protiútoku pak hosté navýšili vedení - 0:3. Ti nadále pokračovali v náporu a po krásných akcích navyšovali vedení, kdy nebýt domácího brankáře skóre by do poločasu vypadalo ještě hrozivěji.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jak ten první. Hostující hráči se i nadále bavili fotbalem, ale jak to tak bývá trošku polevili v koncentraci a dovolili tak domácím vstřelit branku. To hosty nakoplo a do konce zápasu přidávali další branky, kdy především kapitán Tůma měl střelecky nabito a utkání zakončil hattrickem. 



Ohlasy k zápasu



SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Výsledek utkání asi hovoří za vše. Nám se povedl vstup do utkání, kdy jsme se po dvou krásných kombinacích dostali ve 4. minutě do dvoubrankového vedení. Domácí pak také zahrozili, ale Vojta Caha nás obětavým zákrokem zachránil a z brejku jsme navýšili vedení. Od té doby to mělo vcelku jasný průběh. My jsem i nadále navyšovali vedení. Myslím si, že tam byly k vidění i hezké fotbalové akce, prostě taková příjemná fotbalová neděle z naší strany.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - P. Durda [-] (76. Z. Eberl [-] ) , T. Cech [-] , M. Sova [-] (82. J. Dusík [-] ) , M. Foltýn [-] , D. Lojka [-] , J. Šimek [-] , M. Hutař [-] , M. Karásek [-] , F. Rumíšek [-] , M. Svoboda [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - V. Caha [-] , P. Číhal [-] (46. F. Bulant [-] ) , J. Večeřa [-] (63. O. Petr [-] ) , M. Kubeš [-] - M. Bratršovský [-] , D. Mitev [-] , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] , L. Tuma [-] - Š. Kreigsmann [-] (60. V. Rychlý [-] ) -

ŽK: 54. M. Karásek , 66. D. Lojka , 75. M. Foltýn - 24. L. Tuma .
Hráči zápasu: J. Holík - D. Mitev , L. Tuma .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - VÍDENSKÝ Bohumil, VÁCLAVEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Jelínek
Tip experta: výhra hostů

Do třetice dvojka, Blatnice schytala tvrdý direkt a Luka mají dostatečnou kvalitu na to utkání zvládnout

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů