3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 15:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov vydoloval tři body


Branky


9. M. Příhoda , 34. M. Turoň , 66. M. Turoň (p.) - 35. O. Havlena , 53. L. Lopatář
19

Domácí potřebovali zabrat. To se jim povedlo a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Po úvodní oťukávané se jako první prosadili domácí, když Měrtlův výkop prodloužil hlavou Turoň, Příhoda obešel hostujícího brankáře a pohodlně otevřel skóre utkání – 1:0.  Hosté měli herní převahu, ale nedařilo se jim překonat domácího brankáře, který se hned několikrát vyznamenal. A tak udeřili opět domácí, když centr Brussmanna uklidil na zadní tyč Turoň – 2:0. Domácí si nechali ihned z rozehrávky jednoduchou kombinací středem hřiště snížit, postaral se o to Havlena - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Po poločase v aktivitě pokračovali hosté a byli náležitě odměněni, když centr z pravé strany krásně uklidil do sítě Lopatář, který nedal domácímu brankáři šanci – 2:2. Hra se poté trochu vyrovnala, šance byli na obou stranách. Hosté svými šancemi až moc lehkovážně pohrdali, a tak přišel trest, když se z pravé strany prodral do vápna Škrdla a byl poslán k zemi. Nařízenou penaltu proměnil bezpečně Turoň – 3:2. V závěru utkání se hosté věnovali spíše řečnění než hře a trestat mohl Příhoda, ale sám před brankářem mířili mimo tři tyče. Hosté už se vyrovnání v závěru nedočkali a tak domácí slaví první výhru v letošní sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Do zápasu jsme vkročili dobře, ale hosté postupně přebrali iniciativu, měli více ze hry a nezasloužili si odjet bez bodu. My jsme díky nasazení, proměňování šancí a skvělému výkonu Měrtla s Turoněm doslova vyválčili tři body.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Zápas jsme si prohráli sami svým zahazováním šancí. Herně jsme byli lepší, ale hraje se na góly a ty nedáváme.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] (86. Š. Kolár [-] ) , J. Sobotka [-] (68. A. Brabenec [-] ) , M. Příhoda [-] , M. Škrdla [-] , P. Kozojed [-] , P. Rychlík [-] (46. J. Láznička [-] ) , Z. Brussmann [-] , P. Plavec [-] (75. Š. Plass [-] ) , J. Toth [-] , J. Urbánek [-] (75. M. Kalina [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - O. Havlena [-] , L. Lopatář [-] , M. Bukáček [-] , P. Čermák [-] , M. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (68. L. Drapák [-] ) , J. Skrobikowski [-] , M. Kopeček [-] , M. Picmaus [-] , S. Roubec [-]

ŽK: 89. M. Příhoda - 76. S. Roubec , 90. M. Kopeček , 90. M. Picmaus .
Hráči zápasu: P. Měrtl , M. Turoň - O. Havlena .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - NOVÁK Kamil, NOVÁČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Stonařovu se zatím nedaří a nemyslím si, že to prolomí zrovna s Přibyslavicemi.

Tip: výhra domácích