2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bohdalově se zrodila remíza


Branky


20

Domácím zajistil bod v 85. minutě Pokorný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté vstoupili do utkání lépe, šance však neproměnili. Poté se do šancí dostávali také domácí, především po akcích Aleše Neumana z pravé strany, Ošmera ale nemusel řešit nic vážnějšího. První gól inkasovali domácí, stejně jako před týdnem, ve 22. minutě a byla to podobná situace - nepovedená standardka a rychlý brejk, po kterém se ocitli dva hráči sami před brankářem a situaci vyřešili s přehledem - 0:1. Konec poločasu patřil také hostům, po sérii rohů neměli k druhé brance daleko.

Domácí v závěru srovnali

Druhý poločas začali lépe domácí a hned po dvou minutách mohlo být vyrovnáno. Aleš Neuman se po své klasické akci z pravé strany dostal až před brankáře, jeho gólovou střelu ale nešťastně před čárou zastavil zády jeho spoluhráč Jan Švoma. Aleš Neuman poté musel kvůli zranění jít ze hry a střídající Vít Pokorný se prosadil hned po 30 vteřinách. Nejprve u střídaček sklepl autové vhazování Švomovi, ten přenesl míč na druhou stranu, David Skála zatáhl do vápna a skvělou přihrávkou vybídl Pokorného, který už neměl problém z pár metrů dostat míč do sítě - 1:1. Domácí poté byli stále lepší, ale chyběla přesnost v zakončení. Do vedení se hosté dostali z ojedinělé akce, když domácí otevřeli střed hřiště, Staněk si naběhl za obranu a se štěstím dostal míč do branky - 1:2. Hosty to nakoplo a chtěli přidat pojistku, to se jim však nepovedlo a Bohdalovští se nevzdali a stále bojovali o vyrovnání. To se povedlo 5 minut před koncem, standartka z půlky hřiště, po hlavičkovém souboji se míč odrazil k Pokornému, který ho ze vzduchu z jednotky krásně trefil k tyči, takže mohla přijít druhá gólová oslava ve stylu Andrea Belotti - 2:2. Zápas tak skončil spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): V utkání nám chyběl zraněný Vojta Koukal a Víťa Švoma, ve druhé půli navíc museli střídat další záložníci Aleš Neuman a Lukáš Krčál. Svou bojovností jsme ale dokázali dvakrát vyrovnat, všichni podali výborný výkon včetně mladíků Milana Švomy a Petra Fabíka, na dvě minuty nastoupil také správce hřiště Jirka Šustr. Děkujeme fanouškům za podporu.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Tomáš Hambálek (hráč): V prvním poločase jsme měli více že hry, když Bohdalov hrozil jen z brejků. Domácí právě tohle nakonec v závěru využili, a tak vezeme bohužel jenom jeden bod.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Fabík [-] (89. J. Šustr [-] ) , J. Večeřa [-] - L. Krčál [-] (65. M. Švoma [-] ) , F. Boháček [-] , A. Neuman [-] (53. V. Pokorný [-] ) , P. Neuman [-] - J. Švoma [-] (89. P. Fabík [-] ) - D. Skála [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
O. Ošmera [-] - T. Hambálek [-] , J. Stejskal [-] , J. Urbánek [-] , D. Zahrádka [-] - J. Záturecký [-] , Z. Melán [-] , R. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] - T. Staněk [-] , M. Prokeš [-]

ŽK: 41. P. Neuman , 74. P. Fabík , 90. D. Skála - 58. R. Svoboda , 75. Z. Melán , 85. M. Svoboda .
Hráči zápasu: V. Pokorný - J. Záturecký .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - NOVÁK Vojtěch, PROKOP Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bohdalov je pro mě nejnepříjemnější soupeř co s námi hraje, vždy to hodně bolí. Jaroměřice z doslechu mají letos také kvalitní kádr, ale dám na svůj osobní pocit, výhra domácích...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů