0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lukách nerozhodně


Branky


20

Luka se s Rudíkovem rozešla bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V Lukách nad Jihlavou se hrálo bojovné utkání, které příliš fotbalové krásy nepobralo. Domácí často hráli příliš komplikovaně a hledali složitá řešení. Hosté hráli jednoduchý přímočarý fotbal, který jim přinášel střely na bránu, ale žádná z nich nevolala po gólu. 

Ani po přestávce branka nepadla

Ve druhé půli mohli jít domácí do vedení po závaru po standardní situaci, ale během pěti vteřin dvakrát rozezvučeli břevno za Doležalem. Na druhé straně mohli hosté rozhodnout v nastaveném čase, ale po individuální akci zvonila po parádní střele pouze spojnice břevna a tyče. Oba týmy tak berou zaslouženě po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Jednalo se spíše o bojovné utkání, plné soubojů a nepřesností kde moc fotbalové krásy k vidění nebylo. Myslím si, že ani diváci se moc nebavili. Bylo to takové klasické utkání o jednom gólu. My jsme kolikrát až moc vymýšleli místo toho abychom zvolili jednodušší řešení. To naopak hosté hráli přímočařeji a častěji se dostávali do zakončení, ale bez větších příležitostí. Nakonec se nám povedla standardní situace a po závaru jsem dvakrát během 5 vteřin trefili břevno. Na druhé straně se hosté mohli prosadit v nastaveném čase, kdy po individuální akci trefili krásnou střelou spojnici. Z tohoto pohledu je tedy bezbranková remíza zasloužená. My jsme z domácího zápasu chtěli určitě vytěžit víc a bohužel před poutí jsme se dostali trošku pod tlak.




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - P. Číhal [-] (65. F. Toman [-] ) , F. Bulant [-] , K. Kostka [-] (46. M. Vaníček [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Tuma [-] , D. Sommer [-] (81. M. Kolda [-] ) , J. Večeřa [-] , M. Kubeš [-] , T. Pokorný [-] , V. Caha [-] (81. M. Nekula [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - V. Rambousek [-] (63. T. Klíma [-] ) , L. Nožička [-] , D. Lehký [-] - J. Dobrovolný [-] , J. Trnka [-] , P. Malec [-] , M. Outulný [-] - O. Štolpa [-] (72. J. Chyba [-] ) , J. Pažourek [-] - L. Jura [-]

ŽK: 64. J. Večeřa .
Hráči zápasu: M. Kubeš - L. Doležal .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - PŮLPÁN Ondřej, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde dávám na pro mě jasnou výhru domácích, to co předvedli u nás první kolo všichni hráči Luk s výborně chytajícím gólošem, nemůžu jinak...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích