Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední prohra Antonínova Dolu v soutěži


Branky


9

Zápas s jasným výsledkem a 6 góly se odehrál 6.11 ve 14:00 za příjemného počasí s 87 diváky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Zápas začal velice a rychle a podle očekávání gólem Ždírce hned v 6. minutě od hráče Josefa Zahradníka. Netrvalo dlouho dokud se nepodařilo Ždírci to samé znovu. A to přesně 5 minut od prvního gólu, tentokrát hráči Janovi Matějkovi po krásné kombinaci před brankou a pomalou střelou na roh branky. Ždírec byl ale nezastavitelný a v 17. minutě skóroval znovu, tentokrát skóroval Michal Vomela rychlou střelou na roh branky. Poté se ale záhadně Antonínovu Dolu dařilo bránit a nenechal propustit už ani jednu šanci. Ale skórovat se mu taky nepovedlo, polovina tedy skončila s výsledkem 3:0 pro Ždírec.

Druhý poločas

Druhý poločas začal v podobném tempu jako první a to rychlou dominancí Ždírce a gólem hned v 63. minutě od Michala Vomely po bleskovém sólu a pomalou střelou po zmatení brankáře. Ždírec ale samozřejmě pokračoval ve své dominanci a v 75. minutě skóroval znovu, tentokrát ale skóroval Pavel Novotný díky krásné nahrávce před branku a následnou střelou na horní roh branky. Poslední gól zápasu přišel v 87. minutě zase od Ždírce a od hráče Patrika Pačandy čímž dotáhnul skóre na finálních 6:0 pro Ždírec a přišel smutný ale očkávaný výsledek pro Antonínův Důl.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou B
Josef Zahradník: Zápas skončil přesně podle očekávání a alespoň jsme ukončili soutěž pro nás krásným výsledkem. Díky moc týmu za super užitou soutěž a doufám že to půjde podobně jen tak dál i v příštích soutěžích či zápasech.




Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou B
R. Fousek [-] - P. Soukup [-] , P. Novotný [-] (83. R. Kolouch [-] ) , M. Bílek [-] (46. J. Navrátil [-] ) , T. Hocke [-] , J. Novotný [-] , J. Matějka [-] (59. P. Pačanda [-] ) , J. Zahradník [-] , M. Kysilko [-] , M. Vomela [-] (83. P. Fajt [-] ) , J. Tlustý [-] (75. L. Cimpl [-] )

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - L. Stehlík [-] , L. Zdarsa [-] - L. Bednárik [-] , M. Šabatka [-] (75. P. Vorálek [-] ) , Z. Tichánek [-] - T. Kourek [-] , L. Kalný [-] , L. Kovačík [-] (46. F. Picka [-] ) , A. Altrichter [-] - L. Slavík [-] (75. M. Krejčí [-] )

ŽK: 57. J. Matějka , 58. J. Zahradník - 28. L. Zdarsa , 40. Z. Tichánek , 60. Z. Šimek . ČK: 60. Z. Šimek .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: HÁNA Samuel - ONDRÁČEK Milan, HAVRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zbyněk Kutina

Expert: Petr Adamka
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích