3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Velkého Beranova v zápasu proti Borové


Branky


54. M. Havlín , 62. E. Wendl , 84. M. Trnka
9

Zápas s velice pomalou první polovinou a rozjezdem až ve druhém poločase se odehrál 6.11 ve 14:00 za příjemného počasí s 73 diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý start

Zápas začal podivuhodně pomalu jak ze strany Beranova tak Borové. Zápas se držel spíše u středu a k šancím moc nedocházelo. První šanci předvedl Martin Havlík z Beranova ve 24. minutě díky krásné kombinaci před brankou a následnou střelou na branku. Tu ale dokázal Pavel Veselý chytit a odkopnout na druhou polovinu hřiště. Druhá velká šance přišla ve 41. minutě od Erika Wendla po nahrávce před bránu od Martina Havlíka kterou ale znovu dokázal Pavel Veselý chytit. První polovina tedy skončila bez gólů. To se ale změnilo v druhé polovině.

Rozjezd zápasu

V druhé polovině se už Velkému Beranovu podařilo ukončit pár šancí gólem. První taková šance přišla v 54. minutě když Martin Havlík dokázal probourat obranu Borové a dokázal skórovat čímž posunul skóre na 1:0 pro Beranov. Další gól přišel v 62. minutě od Erika Wendla když se mu konečně podařilo po několika pokusech prostřelit Pavla Veselého. Poslední gól zápasu byl v 84. minutě kdy už Borová nedávala moc šancí na výhru čímž polevila její obrana. Michal Trnka toho dokázal využít a po krásné střele na roh branky dostal skóre na 3:0 pro Velký Beranov čímž byl zápas ukončen.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Erik Wendl: Myslím si že zápas dopadl dobře, ale gólů mohlo určitě padnout ještě mnohem víc, šancí jsme měli hodně a dominance v zápase nešla přehlédnout.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
D. Roudenský [-] - M. Tůma [-] , M. Havlín [-] (88. M. Kovařík [-] ) , A. Svoboda [-] , A. Šefčík [-] , J. Pýcha [-] (70. J. Sekan [-] ) , R. Kittler [-] , O. Urbánek [-] (88. M. Trnka [-] ) , E. Wendl [-] , K. Eliáš [-] , P. Kittler [-]

TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - P. Rakušan [-] (78. M. Běhounek [-] ) , Z. Frühbauer [-] , A. Frühbauer [-] , M. Pátek [-] (78. P. Veselý [-] ) , T. Stejskal [-] (62. A. Paušíma [-] ) , L. Němec [-] (46. P. Kučera [-] ) , L. Kučera [-] , V. Paušíma [-] , J. Veselský [-] , D. Lupták [-]

ŽK: 80. P. Veselý .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Denev Alex - KALAŠ Ludvík, SURÁN Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zbyněk Kutina

Expert: Petr Adamka
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích