3:5
(2:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov odjíždí domů s pěti gólovou výhrou


Branky


9

V letošní sezóně se Pacovu v celku daří, naopak Chotěboř se nachází v dolní polovině tabulky a to se projevilo i v tomto zápase. Hrálo se za přítětivého počasí s bohužel pouze 12 diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start prvního poločasu

Hned po začátku zápasu se Chotěboř chytla šancí a chybách v obraně soupeřů a v páté minutě se díky její horlivosti po výhře podařilo Martinovi Odvářkovi skórovat po krásné kombinaci, krátkému sólu a zmatení brankáře Jakuba Kalina. To si ale Pacov nechtěl nechat líbit a v 15. minutě přisla první pořádná šance kterou dokázal proměnit v gól. To se povedlo Tomášovi Kabíčkovi po krásné nahrávce před brankou. Pacov konečně ukazoval svou pravou sílu a hned minutu po svém prvním gólu skóroval Tomáš Faltýnek. Pacov už byl nezastavitelný a Chotěboř už viděla přicházejíci prohru. To Pacov dotvrdil ještě v 23. minutě dalším gólem od Lukáše Rybčáka. V 31. minutě se Chotěboř konečně vzchopila a dostala skóre alespoň na 3:2 gólem od Lukáše Gregora. To ale Radek Vitámvás rychle opravil hned po dvou minutám gólem pro Pacov. Poslední gól se podařil Pacovu ještě v 42 minutě a to Martinovi Keroušovi. Konec první poloviny se dohrál už bez proměněných šancí.

Pomalá dohra druhého poločasu

V druhé polovině se v obou týmech něco zlomilo a už nedocházelo k takovým šancím a tak tvrdé a rychlé hře. Došlo pouze k jednomu gólu. A to překvapivě Chotěboři, v 50. minutě se Martinovi Odvářkovi podařil skórovat jeho druhý gól za tento zápas. I přes pár šancí obou týmů se už v druhé polovině nepodařilo nikomu ukončit své kombinace, to také díky velice vzdatným brankářům Jakubovi Kalinovi a Dušanovi Markovi. Zápas se tedy dohrál pozvolna a skončil konečným výsledkem 3:5 s výhrou pro TJ Slavoj Pacov.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Brankář Dušan Marek: Myslím si že zápas byl odehrán z naší strany dobře, škoda že jsme ho nedokázali proměnit ve výhru. V zápasu se nám především ze začátku první poloviny dařilo proměnit šance, to se ale nedalo říct o druhé polovině, škoda že jsme ještě neproměnili pár šancí, to by jsme se mohli dostat alespoň na remízu a možnou výhru na penalty.




Sestavy


FC Chotěboř B
D. Marek [-] (46. P. Ledvinka [-] ) - M. Bělovský [-] , J. Hlaváček [-] , D. Čapek [-] , R. Odvářka [-] , D. Muzikář [-] (78. V. Janda [-] ) , J. Paidar [-] (58. J. Voborník [-] ) , H. Filip [-] (46. M. Ptáček [-] ) , L. Gregor [-] , P. Chlad [-] , M. Odvářka [-] (75. V. Stejskal [-] )


ŽK: 67. P. Chlad , 70. P. Ledvinka , 75. V. Veselý .
Počet diváků: 12. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - BALIŠ Rostislav, ČÍŽEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 11:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 09:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 20:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:16

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:52

Tip: výhra domácích