5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava po přestávce rozebrala Herálec


Branky


15

Domácí po pauze vsítili pět branek a jasně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V úvodu se po chybě hostů dostal do šance Čurda, ale ve skluzu branku netrefil. Ondráček se vyhnul ofsajdové pasti a z boku postupoval sám proti Žejdlíkovi, ale ten zakončení vykopl. Rozběhnutého Štěrbu našel Okurka, stíhán obránci střílel slabší levačkou, střela křížem se ani tentokrát mezi tři tyče nevešla. V další šanci byl Daniel, ale trefil jen brankovou konstrukci. Parádní fotbalovou předvedli hosté po lahůdce Hamáka, který patičkou vyřadil ze hry hned dva hráče, Kadlec rozehrál na Zobače, ten počkal na náběh Hamáka a jeho přesný centr zakončoval rybičkou Sláma, ale trefil jen tyč.

Domácí po přestávce rozhodli

Hned po pauze se nedůrazný Holeš v souboji na půli nechal snadno přetlačit, na kolmici do otevřené obrany si naběhl Čurda a sám proti Žejdlíkovi si dokázal poradit - 1:0. Po hodině hry Ondráček na zadní tyči našel hned dva spoluhráče v bílém a Daniel v pohodě dorážel za bezmocného Žejdlíka - 2:0. Domácí měli dostatek prostoru pro brejky, což byla voda na jejich mlýn, na Žejdlíka však nevyzrál Čurda ani Vrbka M. Poté Vladeka trefil zeď, odražený míč si našel Simand a propálil gólmana hostů - 3:0. Utkání se pak už spíše dohrávalo, k chybující defenzivě se hlasitě přihlásil i Žejdlík. I když hra nohama mu nečiní problémy, atakován Vrbkou M. daleko od branky si nedokázal poradit a středopolař domácích posadil přesný centr na hlavu Čurdy, který neměl problém trefit opuštěnou branku - 4:0. Do rozpadlé a rezignující defenzivy si ještě naběhl v 87. minutě mezi stopery Janiček a centr šikovně prodloužil z otočky přesně k tyči - 5:0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Jiří Simandl (trenér): Zápas vypadá jako jednoznačná záležitost, ale bylo to celkem vyrovnané utkání, ve kterém po bezbrankovém poločase, kdy obě mužstva měla několik šancí se nám ve druhém podařilo vstřelit vedoucí branku. Pak soupeř více otevřel hru a my jsme toho využili k vstřelení dalších branek.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: V první půli mohly jít do vedení oba týmy, Želetava byla na začátku lepší, my zase ke konci poločasu, do kabin se tak šlo zaslouženě za nerozhodného stavu. Ve druhém dějství nás srazily individuální chyby, nedisciplinovanost a obrovský nedůraz ve vlastním vápně. Po první brance jsme museli začít otevírat hru, místo srovnání ale přišel další gól a poté už to bylo vabank. Výsledek je krutý, ale zcela odpovídá aktuálnímu rozpoložení. Želetavě stačilo pouze vyčkat na naše chyby.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - M. Malík [-] (34. T. Janiček [-] ) , Z. Daniel [-] (81. F. Kasáček [-] ) , M. Ondráček [-] , F. Šebek [-] (62. T. Vrbka [-] ) , V. Čurda [-] , M. Jičínský [-] , M. Poledna [-] , Š. Vladeka [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-]

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - M. Zobač [-] , P. Hamák [-] , D. Okurka [-] , O. Černý [-] , R. Kadlec [-] , L. Sláma [-] , J. Slováček [-] (74. S. Suchý [-] ) , J. Štěrba [-] (46. Z. Zlesák [-] ) , V. Uchytil [-] , R. Holeš [-]

ŽK: 39. V. Uchytil , 74. O. Černý , 88. R. Holeš .
Hráči zápasu: Š. Vladeka .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: HÁNA Samuel - HANZL Daniel, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:11
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:43
Martin Mužátko

Expert: Michal Sobotka
Tip experta: výhra domácích

Želetavská obrana je letos děravá, ale sousedy v tabulce by měla doma porazit a bodově je přeskočit. Můj kamarád a produktivní hráč Simandl se o to postará.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 09:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:29

Tip: výhra domácích