Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava přehrála Kostelec


Branky


13

Želetavští zlomili domácí černou sérii a porazili Kostelec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V sobotní krásném odpoledni se na želetavském trávníku chystal boj o další důležité body. Domácí chtěli zlomit sérii čtyř domácích proher, ale hosté přijeli také pro body, aby si zlepšili pozici do náročného konce sezony. Bohužel ale do utkání nevstoupili vůbec dobře a již v páté minutě Fejtovu zpětnou přihrávku vystihl Čurda, který po samostatném průniku prostřelil Plavce a na kopačky domácích dal potřebný klid - 1:0. Hosté v poli dobře kombinovali, ale jejich útoky často končily před vápnem domácích, kteří velmi dobře využívali rychlých brejků. Ve 21. minutě po pěkné individuální akci Simandla po levé straně zakončoval před prázdnou branou osamocený Veselský - 2:0. Hosté se snažili dal hrát, ale jedinou vyloženou příležitost zahodil Fejt a z několika dalších akcí a standardních situací výrazné ohrožení také nepřišlo. 

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran na hřišti oba týmy předváděli velmi intenzivní hru nahoru dolů, ale byli to zase domácí, kteří dokázali skórovat. Konkrétně domácí kapitán Simandl, který na straně hřiště přebral balon, prošel na střed hřiště a svoji střelu zpoza vápna uklidil nechytatelně za Plavcovu tyč - 3:0. V zápětí na druhé straně střelou zpoza vápna Hájek a dál hostům naději - 3:1. Snaha se kosteleckým upřít nedala, ale bohužel nedokázali překvapit dobrou akcí, a tak přišel další trest, kdy Čurda v nepřehledné situaci napálil míč do brány - 4:1. I na tento gól hosté velmi rychle zareagovali, když se po centru do vapna důrazně hlavou prosadil opět Hájek - 4:2. Do konce zápasu domácí dal dobře bránili a nutili hosty k velké pozornosti, protože každý domácí útok byl velmi nebezpečný. Tři body tak zaslouženě brali domácí a přiblížili se středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Šimon Vladeka (hráč): Konečně jsme dokázali doma vyhrát za 3 body a myslím si, že i naše obranná činnost se zlepšila. Výhra byla zasloužená, Kostelec jsme v podstatě kromě standardních situací k ničemu nepustily. Doufám že na to navážeme v dalších zápasech a porveme se ve zbytku podzimu a co nejvíc bodů.

SK Kostelec
Michal Fejt (kapitán): Před náročným losem v závěru podzimu jsme chtěli bodovat, ale celý zápas jsme tahali za kratší konec. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - F. Šebek [-] (46. Z. Daniel [-] ) , V. Čurda [-] (90. T. Janiček [-] ) , M. Jičínský [-] (87. F. Kasáček [-] ) , T. Veselský [-] , M. Poledna [-] , Š. Vladeka [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] , M. Malík [-] , P. Vranka [-]

SK Kostelec
R. Plavec [-] - M. Sova [-] (46. J. Šmahel [-] ) , J. Hájek [-] , P. Tomášek [-] , M. Fejt [-] , M. Votava [-] , D. Doležal [-] , J. Végh [-] (46. P. Zadražil [-] ) , L. Odehnal [-] , D. Hrubeš [-] (53. M. Kružík [-] ) , L. Pirožek [-] (46. M. Smejkal [-] )

Hráči zápasu: V. Čurda .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - SÝKORA Tomáš, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Čurda
Tip experta: výhra domácích

Nám se doma ještě nepovedlo vyhrát. A celkově se nám moc nedaří. Tímto zápase musíme smůlu zlomit. Takže 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích