2:1
(1:1)
36. D. Aoki
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby na Moravci pro domácí.


Branky


42. F. Kovář , 61. T. Toufar - 36. D. Aoki
16

Radešínka sice na Moravci vedla, ale domácí zápas nevalné úrovně dvěma brankami otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Na Moravci se hrálo na těžkém terénu a ve větrném počasí. Ani jedno úroveň hry nepozvedlo. Domácí hráli jednoduše a dlouhými nákopy se snažili dostat hosty pod tlak. Jako první se dostal ke střele po přiťuknutí od Aokiho Pulkrábek, ale trefil jen střed brány. Na druhé straně domácí zahrozili sérií rohových kopů. Ve 27. minutě našel Pulkrábek Dvořáka, ale ten pálil z voleje nad bránu. Chvíli na to znovu Aoki přihrál Pulkrábkovi, ale ten ve velké šanci nechal vyniknout Lisého. Ve 36. minutě Aoki udržel míč, pohrál si s domácí obranou a z hranice velkého vápna poslal míč do šibenice – 0:1. Ve 42. minutě hosté zbrkle rozehráli, míč se rychle vrátil za jejich obranu a Kovář nadvakrát dostal míč do sítě – 1:1.

Domácí po pauze rozhodli

Po přestávce hra upadla do podprůměru. Z toho vybočil Šebek, který po spolupráci s Kovářem těsně minul bránu hostů. V 61. minutě však rohový kop prolétl malým vápnem až k volnému Toufarovi a ten se nemýlil – 2:1. Chvíli na to mohl vyrovnat Lhoták, ale svoji šanci prováhal. Ve zbytku zápasu se spíše bojovalo, domácí rozkouskovali hru, k čemuž využili i psa, který dvakrát vběhl na hřiště. Hosté se do tlaku nedostali a prohráli.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): V první půli jsme se snažili kombinovat a byli jsme lepší. Bohužel jsme místo vedení o více než jednu branku nabídli před pauzou soupeři vyrovnání. Pak rozhodl jeden rohový kop, při kterém jsme nebyli důslední. Při pohledu na hřiště bolely oči, a to nejen z předvedené hry, ale i terénu, na kterém se hraje druhá nejvyšší krajská soutěž.



Sestavy


TJ Moravec
R. Lisý [-] - D. Nobicht [-] , M. Černý [-] (88. K. Krejčí [-] ) , F. Kovář [-] (83. P. Sodomka [-] ) , M. Kachlík [-] (68. V. Tomek [-] ) , L. Šebek [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , D. Aoki [-] , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (62. P. Lhoták [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , L. Dvořák [-] (62. P. Šoustar [-] )

ŽK: 49. F. Kovář , 56. M. Černý .
Hráči zápasu: L. Šebek , T. Toufar .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: BURIAN Vít - MACH ING. Josef, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Matěj Pánek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, nebude to nic jednoznačného, ale myslím že body zůstanou v Moravci.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích