Z. Peňáz 61. (p.)
1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice vyhrály ve Žďáře


Branky


61. Z. Peňáz (p.) - 51. M. Laš , 58. P. Kučera , 65. M. Sobotka , 90. A. Palát
11

Ve Žďáře padlo všech pět branek ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Utkání začalo velkou šancí domácích. Přizemní centr z pravé strany proletěl malým vápnem, kde zakončoval osamocený záložník domácích. Trefil však jen nohy Tomáše Laše. Hosté i nadále odolávali úvodnímu tlaku domácích, kteří hrozili z nebezpečných centrů. Ty však obrana spolehlivě odvracela nebo končily v rukavicích golmana hostů. Postupem času se hra srovnala a své šance měli i hosté. Nejblíže ke gólu byl Milan Laš. Jeho trestňák však jen těsně minul šibenici domácí branky. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Do druhé půle nastoupil na levou stranu obrany uzdravený Jašek a tento tah se ve hře hostl projevil velice pozitivně. Na domácí doslova vletěli a už ve 47. minutě zahazovali třetí tutovku. Jak se zachovat ve vápně tak musel útočníkům ukázat stoper Milan Laš. V 51. minutě napálil skákající míč a trefil se přesně na zadní tyč - 0:1. Za sedm minut bylo v táboře hostů ještě veseleji. Valsa nádherně vyslal do sóla Kučeru a ten v úniku nezaváhal - 0:2. Dvougólové vedení hostům dlouho nevydrželo. Po zbytečném faulu ve vápně se kopala penalta, se kterou si poradil Peňáz a snížil tak na rozdíl jedné branky - 1:2. S rychlou odpovědí však přispěchal Sobotka. V 65. minutě se nejlépe zorientoval ve skrumáži po rohu a vrátil hostům dvougólové vedení - 1:3. Domácí hrozili po rychlých brejcích a dvakrát se dostali do zakončení. Gólově však efektivní nebyli a v devadesáté minutě po přihrávce Radka Valsy pečetil vítězství Rapotic Palát - 1:4.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Utkání nabídlo velice kvalitní fotbalovou podívanou a vyhovovalo nám, že domácí chtěli hrát fotbal a dívákům se musela hra líbit.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - P. Klouda [-] (46. P. Viliš [-] ) , T. Peňáz [-] , B. Sláma [-] (65. M. Srnský [-] ) , T. Vokoun [-] , F. Chroustovský [-] (83. J. Štíbal [-] ) , A. Homolka [-] (65. J. Titauer [-] ) , M. Pelikán [-] , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] (65. M. Přibyl [-] ) , Z. Peňáz [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - D. Liusik [-] , P. Kučera [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] (46. M. Jašek [-] ) , M. Laš [-] , P. Sobotka [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] (83. A. Chatrný [-] ) , J. Matoušek [-] (78. M. Němec [-] ) , A. Palát [-]

ŽK: 74. T. Vokoun - 30. M. Sobotka .
Hráči zápasu: V. Adamenko .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - SVOBODA Marek, BULÍN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Černý
Tip experta: výhra domácích

Žďár doma nebude chtít prohrát a Rapotice těsně porazí.

Tip: výhra domácích