Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec veze body z Kostelce


Branky


11

Kostelec neúptvrdil body z Herálce a prohrál doma s Moravcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hostující Moravec přijel na zápas pouze v jedenácti lidech a nejspíš s vědomím, že nemají co ztratit, a to se také potvrdilo. Domácí začali tlakem, ale ten brzy otupil brejk do otevřené obrany a Kovář překonal Plavce - 0:1. Domácí se snažili srovnat skóre, ale situace před vápnem a ve vápně řešili špatně a nervózně, a tak přišel další brejk po ztrátě ve velkém vápně Moravce hosté rychle přesunuli hru a po centru z pravé strany se důrazně prosadil gólem do šatny Šebek - 0:2. 

Hosté v závěru rozhodli

Domácí do druhého poločasu vstoupili s odhodláním se zápasem něco udělat a se změnou rozestavení zatlačili hosty do velké defenzivy. Během osmi minut druhého poločasu Zadražil dvěma góly srovnal a zdálo se, že domácí budou pokračovat v tlaku - 2:2. Hráči Moravce však opět po akci na pravé straně a důrazu ve vápně převrátili vedení na svou stranu - 2:3. I přes tuto facku domaci dál hráli velmi intenzivně a šance střídala šanci. Netrefené prázdné brány, neproměněné nájezdy na Toufara domácí mrzely čím dál více, až v 78. minutě po prudkém trestném kopu Doležala Toufarovi vypadl míč náruče a dobíhající Fejt si tentokrát věděl rady a znovu srovnal skóre - 3:3. I dále domácí tlačili soupeře, kterému docházely síly, ale v závěru po chybě domácího stopera zápas lobem přes vyběhnutého Plavce rozhodl Tomek - 3:4.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Michal Fejt (hráč): Zápas blbec. Víc k tomu nemám co říct.




Sestavy


SK Kostelec
R. Plavec [-] - P. Zadražil [-] , J. Hájek [-] , M. Fejt [-] , P. Tomášek [-] , D. Doležal [-] , M. Smejkal [-] , J. Šmahel [-] (46. D. Hrubeš [-] ) , M. Votava [-] (85. V. Lukšů [-] ) , L. Odehnal [-] , J. Végh [-] (61. M. Číhal [-] )

TJ Moravec
R. Toufar [-] - F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] , L. Šebek [-] , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , M. Hanák [-] , F. Kudiovský [-] , V. Tomek [-]

ŽK: 53. J. Végh , 82. P. Tomášek , 90. M. Fejt - 54. L. Šebek .
Hráči zápasu: V. Tomek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - JANOVSKÝ Aleš, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Jan Hladík
Tip experta: výhra domácích

Kostelec je pro mě velkou neznámou, nicméně v minulém kole ukázal, že dokáže bodovat venku, takže si myslím, že doma proti Moravci potvrdí tři body.

Tip: výhra domácích