1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava doma padla


Branky


11

Domácí mohli v přesilovce rozhodnout, ale sami inkasovali a prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté do zápasu vstoupili zle. Hned ve 2. minutě domácí zahrávali rohový kop, který si na zadní tyči našel Čurda a hlavou otevřel skóre – 1:0. Domácí působili lepším dojmem a hlavně Čurda hostům zle zatápěl. Jednu z jeho střel z hranice vápna vytáhl v závěru prvního poločasu Chrást na břevno. Na druhé straně po pěkné individuální akci střílel Lhoták, ale Partl jeho ránu vyboxoval.

Hosté po přestávce rozhodli

Úvod druhé půle patřil hostům. Střely Lhotáka i Pulkrábka ještě skončily v Partlově náruči. V 59. minutě však Dvořák po dlouhém nákopu dorážel domácího brankáře, jehož odkop zachytil Lhoták a jeho střela skončila po několik tečích v opuštěné bráně – 1:1. Hosté byli lepším celkem, ale další náznaky gólem neskončily. V 71. minutě zachytil dle nepřesného sudího Tomšů Chrást míč mimo vápno a viděl červenou kartu. Do brány šel Starý. V 77. minutě Pulkrábek našel za obranou Blahu, který si míč zpracoval do běhu, vystřelil a o tyč poslal hosty do vedení – 1:2. Poté Radešínka obětavě a pečlivě bránila. Domácí se do žádné šance nedostali a ani ve třetím zápase nevyhráli.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Po nepovedeném vstupu se postupem času začala karta obracet, byli jsme lepší v mezihře a měli jsme hru pod kontrolou. Po přestávce jsme byli lepší a srovnali jsme. Jsem rád, že jsme se nenechali rozhodit výkonem sudího a dokázali jsme i v deseti vstřelit branku a poté s přehledem vedení ubránit.



Sestavy


Sokol Želetava
J. Partl [-] - D. Poledna [-] (56. F. Kasáček [-] ) , V. Čurda [-] , Z. Daniel [-] (79. M. Jičínský [-] ) , M. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] (72. T. Simandl [-] ) , M. Poledna [-] , P. Vranka [-] , T. Janiček [-] , Š. Vladeka [-] , M. Malík [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - A. Jinek [-] (68. M. Šacl [-] ) , D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , J. Dvořák [-] (68. M. Blaha [-] ) , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (89. M. Kaštánek [-] ) , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (78. M. Šoustar [-] ) , J. Janů [-]

ŽK: 41. P. Vranka , 43. M. Ondráček , 89. M. Jičínský , 90. J. Partl - 22. J. Máček , 39. V. Skryja . ČK: 71. P. Chrást .
Hráči zápasu: M. Pulkrábek , D. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - KŮRKA Jaroslav, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Hladík
Tip experta: výhra domácích

Radešínku čeká sobotní výlet do Želetavy, která pomýšlí na horní polovinu tabulky, a tak ji nezbývá nic jiného než vyhrát.

Tip: výhra domácích