0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí pálili a prohráli


Branky


12

Jasná převaha domácích v branku nerezultovala. V závěru rozhodl z brejku Filippi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí byli od úvodního hvizdu lepším týmem. V 9. minutě našel Máček Lhotáka, ale toho z blízka vychytal Štryncl a z následné střely mířil Pulkrábek nad bránu. Ve 13. minutě mířil Lhoták z úhlu na zadní tyč, ale branku minul. Chvíli na to mohl z hranice velkého vápna střílet Pulkrábek, ale zbytečně nahrával spoluhráči. Ve 22. minutě si Lhoták našel míč na velkém vápně, ale Štryncl jeho střelu vykopl. Hned na to zaváhal Řeháček, ale souboj Lhoták – Štryncl vyzněl znovu pro brankáře hostů. Ve 37. minutě měli hosté přímý volný kop z výborné pozice, ale Janů mířil nad bránu. V prvním poločase tak branka nepadla.

Hosté v závěru rozhodli

Hned po přestávce vybídl Máčka ke skórování Lhoták, ale brankář hostů čaroval. V 75. minutě si našel odražený míč Šacl, ale jeho ránu mířící k tyči zblokoval Sláma. Na druhé straně zahrozil z brejku Filippi, ale Petr byl na místě. Hned za chvíli dostal útočník hostí druhou šanci a povedenou ránou na přední tyč otevřel skóre – 0:1. Nápor domácích vyústil už pouze k Pulkrábkově střele po Smejkalově centru, ale domácí benjamínek mířil nad bránu.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Tenhle zápas se těžko hodnotí. Zahodili jsme spoustu šancí, které jsme si pěkně vypracovali. Hosté šťastně vyhráli. Musíme to přijmout a o body zabojovat v Želetavě.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - D. Novotný [-] (58. J. Dvořák [-] ) , M. Pulkrábek [-] , R. Smejkal [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (88. M. Drdla [-] ) , V. Skryja [-] (88. M. Blaha [-] ) , J. Máček [-] (74. A. Jinek [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , L. Dvořák [-]

SK Transformátor Počítky
M. Štryncl [-] - P. Ločárek [-] , P. Beneš [-] , O. Toman [-] , L. Sláma [-] (88. P. Hájek [-] ) , M. Řeháček [-] (58. D. Bednář [-] ) - T. Janů [-] (90. R. Schneider [-] ) , J. Mašek [-] - O. Zajíček [-] , M. Filippi [-] , R. Halámka [-] (46. M. Zelený [-] )

ŽK: 38. V. Skryja - 83. M. Filippi .
Hráči zápasu: J. Janů - M. Štryncl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - KUBEŠ Petr, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Náš mladý tým je na zápas hodně natěšený. Herně jsme na tom velice dobře. Na Počítky si věřím, tudíž dávám výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích