2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov doma proti Chotěboři zabral


Branky


15

V dalším kole krajského přeboru se pelhřimovští fotbalisté utkali na domácí půdě s hosty z Chotěboře. Pelhřimov chtěl utnout nepřesvědčivé výkony z minulých utkání a to se mu podařilo, nad Chotěboří doma zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Blokeš

Již ve 3. minutě vyslal Poul přesný kříž doprava na Vlka, ten přihrál míč před bránu volnému Mazačovi, střelu ale gólman Dobrovolný vyrazil a stejně tak zlikvidoval i následnou hlavičku z odrazky. Prakticky vzápětí se ke slovu dostali i hosté, když vybojovali roh. Skákavý přízemní centr ale do bezpečí uklidil domácí Rejthar. O pět minut později kopala Chotěboř další rohový kop. Hanousek se snažil centrem najít ve vápně Somerauera, k míči se ale dostal Tůma, ovšem netrefil ideálně míč a ten šel mimo Sochorovu bránu. Ve 12. minutě fauloval Vlk na půli Voborníka. Hosté rozehrávali nakrátko. Míč ale zachytil Homolka a domácí šli do brejku. K finálnímu zakončení se ale nedostali, neboť obrana hostí se stihla včas vrátit a celou akci zastavit. Ve 13. minutě fauloval Janda Vojtu Poula a rozehrávali tak domácí, ovšem celé akci opět chyběla finálka. Ve 14. minutě unikal po levé lajně Chlad, z úhlu trefil boční síť. Protože byla střela ale tečovaná, zahrávala Chotěboř ještě roh. Z něj ale naštěstí pro domácí nic nevytěžila. V 16. minutě musel opět zasahovat chotěbořský brankář, když nejprve v závaru pálil Dan Poul, poté z odrazky Blokeš, gól ale ani tehdy nepadl. O tři minuty později fauloval Neuvirt Homolku, standardku šel kopnout Vojta Poul. Poslal do vápna pěkný centr, kde se poté k odrazce dostal Mazač a po jeho střele zprava z úhlu zazvonila tyč Dobrovolného brány. Gólman hostí se vyznamenal i ve 20. minutě. Blokeš nejprve přihrál míč na nohu Mazačovi a jeho pěknou střelu pak Dobrovolný vyrazil na roh – pěkný míč Vojty Poula do vápna hostující obrana zblokovala na další roh. Ten zahrál tentokráte Homolka, poslal míč na zadní tyč, kde číhal Dan Poul, ale zblízka jen těsně minul hostující bránu. Další šanci si domácí vytvořili ve 26. minutě, když se centr Vojty Poula snažil zužitkovat Blažek, jeho hlavičku vytěsnil Dobrovolný na další z řady rohových kopů. Hosté se ke slovu dostali ve 28. minutě, kdy kopali trestňák – Stránský ale trefil pouze náruč gólmana Sochora. Ve 34. minutě se poprvé měnilo skóre, na levé straně zachytil špatnou přihrávku hostí Dan Poul, přihrál míč doprava Blokešovi a ten neomylně prostřelil hostujícího gólmana 1:0. Ve 45. minutě byl faulován hostující Bělovský, standardku ale chytil Sochor. Ve 46. minutě se ale ještě vytvořil závar před bránou Chotěboře, ovšem domácí nestačili svou šanci zužitkovat, neboť se pískal konec první půle.

Přehlídka rohových kopů

Do druhého poločasu nastoupily oba manšafty beze změn. V 52. minutě dostal pěknou přihrávku od Poula Blokeš, z otočky ale střílel mimo bránu. V 55. minutě opět musel zasahovat Dobrovolný, a to když se štěstím vyrazil střelu Mazače zleva na roh. V 60. minutě byl k vidění závar před domácí bránou, než se ale hosté dostali k zakončení, dopustili se faulu a kopalo se tak směrem od brány Sochora. V 71. minutě byl na půli faulován Vlk, po rozehrání byl faulován Mazáč. Standardku kopnutou Poulem musel hostující gólman vyrážet, a podařilo se mu to do autu. V 81. minutě fauloval Honzl, se standardkou Chotěboře si Sochor i tentokráte věděl rady. Na konečných 2:0 upravil výsledek Viktora, když předtím na pravé straně zachytil míč Fikar, nahrál jej do vápna, kde se v závaru dostal k míči právě Viktora a vstřelil branku na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Pavel Regásek (trenér): Náš dnešní zápas nenabídl moc krásy, ale v situaci, v které se teď nacházíme, musíme především sbírat body. To se nám povedlo, odehráli jsme konečně zase zápas s nulou vzadu a od toho se musíme odrazit do dalších bojů. Momentálně jsme stále ještě v situaci, kdy potřebujeme 5-6 šancí na vstřelení branky, to bylo i v utkání s dnešním soupeřem. Nakonec jsme ale z těch všech šancí alespoň dvě proměnili a myslím si, že i zaslouženě zvítězili. Jinak ale soupeř se za svoji hru rozhodně nemusel stydět, byl pro nás víc než vyrovnaným protivníkem. Všichni hráči Chotěboře hráli v duchu fair play, dokázali rozdat, ale taky přijmout a neplakali u toho, a proto mají u mě palec nahoru. Chovali se zkrátka jako chlapi, což se o minulém soupeři opravdu říct nedalo. Chotěboři budu určitě fandit, ať získává body do tabulky.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
J. Sochor [-] - J. Kordík [-] , J. Rejthar [-] , J. Homolka [-] - D. Viktora [-] , V. Poul [-] (76. J. Honzl [-] ) , D. Poul [-] - T. Mazač [-] , K. Blokeš [-] (67. A. Fikar [-] ) , O. Blažek [-] , J. Vlk [-] (83. A. Šimon [-] )

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - J. Neuvirt [-] , L. Dočekal [-] , F. Tůma [-] - O. Bělovský [-] , P. Chlad [-] (78. L. Gregor [-] ) , J. Voborník [-] , M. Somerauer [-] , J. Stránský [-] - P. Hanousek [-] , F. Janda [-] (82. J. Fiedler [-] )

ŽK: 28. V. Poul , 89. J. Honzl , 90. J. Homolka - 60. J. Voborník , 72. F. Tůma , 79. F. Janda .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: PORUPKA František - HOLUB Radim, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích