D. Kroc 32.
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1p.
(1:0)

D. Kroc 32.
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Liticím zařídil bod skvěle chytající gólman Tihlařík


Branky


32. D. Kroc - 72. J. Krejcar
0

Duel mezi Chrástem a Liticemi byl zápasem hlavně obou gólmanů. Ten domácí, Jan Kokoška, se zasloužil o to, že Chrást bral v konečném resultu o bod více než jeho soupeř. Hostujícímu Jakubovi Tihlaříkovi můžou zase jeho spoluhráči děkovat, že neodjeli z Chrástu s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrást se dostal do vedení

 Domácí vstoupili do zápasu velmi dobře. Vytvořili si velký počet gólových příležitostí, které neskončili v bráně jen díky skvěle chytajícímu Tihlaříkovi. V jednom případě se mu však míč do jeho svatyně zatoulal. Po rohovém kopu v 32. minutě prošel míč celým vápnem. Zastavil si ho až Daniel Kroc, který sám zblízka neměl problém zakončit. 

Oživení na straně Litic

 Ve druhém poločase již Litice nepůsobily tak pasivním dojmem jako v poločase prvním. Začali si také vytvářet šance, ovšem Jan Kokoška v domácí bráně dlouho žádnou z nich nepropustil za svá záda. Vyrovnání ale přeci jen přišlo. V 72. minutě si dlouhý aut Vovese našel Jan Krejcar, který z otočky prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Oba týmy poté měly šance na rozhodnutí utkání, ale brankáři se překonávali, hlavně po celý zápas pod palbou střel chytající Tihlařík. O vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Nemohoucnost střelců

Střelci na obou stranách se ne a ne trefit. Rozhodla až šestá série, kdy se dokázali podruhé prosadit domácí a stanovili tak poměr úspěšných penalt na 2:1. Odnáší si tak druhý bod.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (brankář): Ztratili jsme bod, měli jsme na vítězství, obzvlášť doma bychom měli vyhrávat.

TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): V prvním poločase jsme hráli pasivně, hodně nás podržel gólman. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, což vyústilo ve vyrovnání.

Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Šuster [-] (61. J. Mastný [-] ) , T. Doležal [-] , M. Brýla [-] , D. Tupý [-] , M. Suda [-] - P. Mach [-] , J. Vitouš [-] , J. Drahoňovský [-] , D. Kroc [-] - P. Švajcr [-] (79. M. Bórik [-] )

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - V. Švábek [-] (57. M. Brůha [-] ) , M. Jeslínek [-] , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-] - J. Krejcar [-] , O. Kollros [-] , D. Blovský [-] , P. Vacek [-] - P. Jareš [-] (46. M. Duna [-] ) , T. Voves [-]

ŽK: 49. P. Švajcr - 14. T. Voves , 40. M. Jeslínek .
Hráči zápasu: J. Kokoška - J. Tihlařík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavsa Radek - ŠPIRAL Václav, VENTURA Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.