D. Švec 36.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledek utkání rozhodl až druhý poločas


Branky


36. D. Švec - 10. F. Faltus , 82. M. Matějka (p.) , 90. J. Špaček
5

Jaroměřice na svém hřišti přivítali soupeře z Jablonného nad Orlicí. I když byl favorit zřejmý už před zápasem, po prvním poločase to vypadalo na vyrovnanou bitvu. Ovšem hosté dokázali během druhého poločasu dvakrát skórovat a mohou si tak připsat další tři body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Jablonné nad Orlicí
Radim Filip, hráč: Těžký zápas na těžkém terénu. Jako tým se snažíme prezentovat kombinační hrou, ale na hřištích jako bylo dnes to v Jaroměřicích máme s kombinací problémy. I přes to jsme dali poměrně brzy první gól, když Kyllar poslal průnikovou přihrávku na Faltuse a ten obešel gólmana a zakončil do prázdné brány. Druhá polovina prvního poločasu ale byla z naší strany slabá. Domácí si vytvořili několik šancí a po povedené akci z pravé strany hlavou vyrovnali. Ve druhé půli jsme si vytvořili několik šanci ale neměli jsme potřebné štěstí. Prosadili jsme se až ze správně nařízené penalty, když Černohous v pokutovém území přešel přes dva hráče a byl faulován. Pokutový kop si vzal výborně hrající Matějka a s přehledem proměnil. V úplném závěru jsme skórovali ještě jednou. Střídající Bednář utekl všem, předložil balón před bránu a Špaček se nemýlil. Nutno říct, že nejslabším článkem na hřišti byl hlavní rozhodčí, který předvedl podprůměrný výkon na obě strany.



Sestavy


TJ Jaroměřice
M. Továrek [-] - O. Jakab [-] , D. Továrek [-] , V. Štefl [-] , D. Borýsek [-] - M. Klicpera [-] , P. Mooz [-] (76. L. Batelka [-] ) , F. Šebek [-] , M. Valenta [-] - J. Valenta [-] , D. Švec [-] -

TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - F. Vaníček [-] , M. Lička [-] , J. Kyllar [-] - M. Matějka [-] , M. Černohous [-] (89. L. Bednář [-] ) , L. Krejsa [-] (62. M. Fogl [-] ) , M. Uher [-] (62. J. Špaček [-] ) - F. Faltus [-] , R. Filip [-] , K. Vaníček [-] (83. A. Kyllar [-] )

ŽK: 53. D. Borýsek - 69. M. Černohous , 84. R. Filip .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - JUREČEK Michal, KERHÁT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Filip Vaníček
Tip experta: výhra hostů

Jaroměřice jsou pro nás velká neznámá, ale pokud si udržíme naši stávající formu a herní pohodu, můžeme vyhrát 0:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů