4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: České Heřmanice na domácí půdě žádné překvapení nedopustily


Branky


3

Hráči Českých Heřmanic přivítali na domácí půdě soupeře z Libchav. V první půli diváci viděli pouze jednu branku. Ve druhém poločase však domácí během patnácti minut dokázali skórovat hned třikrát a pohodlně si tak dokráčeli k zisku tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka do poločasu

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně. První větší ohrožení branky přišlo až 26. minutě, kdy Tomáš Jirsák nastřelil tyč branky hostí, šance však brankou neskončila. 

 

Domácí se ze vstřelené branky mohli radovat až ve 39. minutě. Po centru ze strany se ve skluzu dokázal prosadit Roman Pražák, který tak otevřel skóre utkání - 1:0.

Tři branky za patnáct minut

Skóre ve druhém poločase se měnilo nejprve v 50. minutě. Kdy se po autu Ondřeje Brychty dostal míč až k Tomáši Pánkovi, který hlavou míč uklidil přesně k tyči - 2:0.

 

Také další gól padnul po autovém vhazování. V 57. minutě domácí prodloužili vhozený míč před branku, kde ho rybičkou doklepl až do sítě Ondřej Brychta - 3:0. 

 

Následovala šance hostů. Vstřelená branka Richarda Rába ovšem nebyla uznána pro těsný ofsajd. 

 

V 65. minutě zvýšil na 4:0 svou druhou brankou v utkání Tomáš Pánek

 

Další šance libchavských přišla v 82. minutě, kdy se tváří v tvář domácímu brankáři opět nedokázal prosadit libchavský Ráb, který nechal o 2 minuty později vyniknout Michala Řeháka, který krásným zákrokem zlikvidoval jeho volný přímý kop. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Heřmanice
Fanoušek Českých Heřmanic: Zápas začal z obou stran ve vysokém tempu a nasazení. Nikdo nechtěl prohrát souboj, potažmo lacino ztratit míč. Libchavy se domácím snažili v první půli vyrovnat především důrazem a nekomplikovaností v obraně, což se jim téměř dařilo dobře. První branka domácích padla po pěkné akci a rychlém přechodu do útoku až těsně před prvním poločasem. Do druhého poločasu vstoupili České Heřmanice lépe a také i trochu šťastně, když po odraženém míči z autového vhazování zvyšoval Tomáš Pánek. To hodně nalomilo solidně hrající hosty. Krátce po třetí brance domácích bylo jasné, na čí účet se připíšou body ze zápasu. Po čtvrté brance Českých Heřmanic se zápas už prakticky dohrával, ikdyž si domácí příznivci přáli pomyslné "bůro". Celkově zápas, minimálně nasazením, bojovností a rychlostí, snesl měřítko vyšší soutěže.




Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
M. Řehák [-] - M. Kříž [-] (46. J. Šmejdíř [-] ) , R. Pražák [-] (79. J. Balcar [-] ) , P. Chleboun [-] , O. Brychta [-] (79. T. Kusý [-] ) , L. Mach [-] , T. Pánek [-] (73. D. Uher [-] ) , T. Jirsák [-] , J. Šplíchal [-] (84. M. Kučera [-] ) , L. Laštovka [-] , P. Jílek [-]

TJ Sokol Libchavy
N. Hubálek [-] - P. Flídr [-] , J. Boštík [-] , R. Žídek [-] , F. Horníček [-] , J. Pešina [-] , M. Šrom [-] (67. T. Bohunek [-] ) , M. Hodr [-] , R. Ráb [-] , P. Pavlák [-] (84. J. Musil [-] ) , M. Jetmar [-]

ŽK: 4. J. Šplíchal , 63. T. Jirsák , 66. R. Pražák , 81. L. Mach - 68. P. Pavlák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FRANK Vojtěch - HOŘÍNEK Lukáš, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Radim FIlip
Tip experta: remíza

Na souboj těchto dvou týmu jsem se byl podívat minulou sezonu v Libchavách a byl to skvělý fotbal "nahoru, dolu", který dospěl až do penalt. Ty letos k vidění už nebudou, ale remíza by mohla (2:2).

Tip: výhra domácích