7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 10:30

13.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová si smlsla na Bukovanech


Branky


30. T. Balák , 37. M. Glazer , 47. L. Anděl , 63. N. Tůma , 70. P. Hynek , 78. T. Balák , 87. T. Balák
10

Pokud chtěla Lipová zůstat na dostřel těm nejlepším týmům soutěže, nic jiného, než výhra, nepřicházelo ve 13. kole 1.B třídy v úvahu. Bukovany se v letošní sezóně prezentují až překvapivě kvalitně, svou sílu ale prokazují především na domácím hřišti a v Lipové proto vstupovali v roli outsidera. Skromná divácká kulisa se v úvodní půlhodině branky nedočkala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se přesto prosadili hned třikrát

Úvodní minuty nastínily, že o aktivitu na hřišti se budou starat především domácí fotbalisty, poměrně dlouho se však čekalo na úvodní branku zápasu. Po půl hodině hry se ale technickými finesami na levé straně hřiště blýsknul Nico Tůma a z nulového úhlu posadil skvělý centr na hlavu Tomáše Baláka, který měl již velice snadnou úlohu a míč v klidu uklidil do sítě. O sedm minut později se do vápna sebevědomě dral Pavel Dulovec. Tomu nakonec obrana hostů dokázala míč vypíchnout, nicméně ho připravila pouze pro Martina Glazera. Ten se v zakončení nemýlil a bylo to 2:0. V nastaveném čase přidali lipovští fotbalisté třetí branku. Kapitán Daniel Čížek rozehrával rohový kop a do branky ho nepříliš fotbalovým, avšak efektivním způsobem dostal Lukáš Anděl. Hosté tak šli do kabin s tříbrankovým mankem.

Zázračný obrat se nekonal

Po hodině hry přidali domácí další branky. V 63. minutě zatáhl po levé straně míč Pavel Slovák, následně našel Nicolase Tůmu, který se podíval, kde stojí brankář hostů Saska a skvělým lobem z 20 metrů ho překonal. Dvacet minut před koncem se míče na levé straně po chybě obránce zmocnil opět Nico Tůma, hezkým centerm nalezl Petra Hynka a ten výstavní střelou z voleje popáté rozvlnil síť za bukovanským brankářem. V 78. minutě si na pěkný centr naběhl Nico Tůma, na vápně si všiml ještě lépe postaveného Tomáše Baláka, kterému hlavou sklepl a ten se střelou z první trefil přesně. I poslední branka utkání patřila Balákovi, který zakončil akci vedenou po ose Hynek Tůma

 

Domácí si tak v posledním kole podzimu připsali jednoznačné vítězství a přezimují na třetí pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Nico Tůma, hráč: Dnes jsme si s chutí zahráli a uzavřeli polovinu sezóny vysokou výhrou. Soupeři chceme poděkovat za fair zápas a fanouškům, kteří si našli v takovém ošklivém počasí cestu na zápas také.




Sestavy


TJ Sokol Lipová
M. Dulovec [-] - J. Žuk [-] (52. P. Mezera [-] ) , N. Tůma [-] , J. Luňák [-] (70. M. Tůma [-] ) , J. Žahourek [-] , M. Glazer [-] , P. Slovák [-] , P. Dulovec [-] , T. Balák [-] , D. Čížek [-] , L. Anděl [-] (67. P. Hynek [-] )

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] (26. M. Šindelář [-] ) - - L. Seman [-] , J. Vondrák [-] , Z. Repík [-] , D. Mikolášek [-] (46. M. Kunštár [-] ) , F. Žába [-] , D. Psota [-] (36. A. Urban [-] ) , J. Kukla [-] , J. Gvizd [-] , M. Hamouz [-] , J. Svůra [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Tůmová Michaela - HRNČÁL Jiří, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích