1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:30

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany dorazily do Aše a chtěly všechny body


Branky


19. B. Milata - 22. M. Hamouz , 60. D. Psota
14

I přes slibné výkony se hosté z Bukovan výsledkově trápili a po čtyřech utkáních měli čtyři body, utkání z 5. kola bylo odloženo. Naopak Aš měla z pěti utkání čtyři výhry a svou bilanci chtěla vylepšit na pět ze šesti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

První dvacetiminutovka patřila alespoň opticky hlavně hostům, kteří trávili většinu času na balónu. V 10. minutě zahrávali bukovanští zajímavou standartní situaci, centr mířil do pokutového území, odkud byl nakonec odvrácen, ale hosté se vehementně dožadovali odpískání ruky domácího Draksla. Píšťalka hlavního sudího Balhara ale zůstala němá. Nutno zmínit, že panu Balharovi je již úctyhodných 70 let a přesto se nadále pohybuje po fotbalových trávnících. Domácím se následně podařilo využít zaváhání hostů. Ti ztratili míč ve středu pole a rychlý protiútok zužitkoval v 19. minutě Bryan Milata, který dokázal přehodit gólmana hostů. Hned o tři minuty později ale bylo srovnáno. K zakončení se dostal Psota, jehož pokus ještě domácí gólman vyrazil, na dorážku Miroslava Hamouze ale nedosáhl. Hamouz mohl poslat svůj tým záhy i do vedení, svou tutovku ale nepromněil. Ve 43. minutě našel Hamouz výborným pasem Daniela Psotu, ten měl před sebou pouze gólmana, ale netrefil míč. Další vyložená šance tak skončila nevalně. Poslední šanci prvního poločasu měli domácí. Střela z 20 metrů ale skončila těsně nad břevnem a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Bukovanští vybojovali cennou výhru

Ve druhé půli se na první vážnější šanci čekalo poměrně dlouho, hra ale postupně nabírala spád. V 55. minutě se ze strany sám řítil Daniel Psota, při zakončení upřednostnil ale sílu nad přesností a střela letěla nad břevno. O dvě minuty později se mohly dít věci a domácí si mohli připsat jednu z branek sezóny. Výhodu standartní situace na úrovni středového kruhu se rozhodli zahrát překvapivě přímo na bránu a bylo z toho břevno! Následně se už ale skóre měnilo a postarali se o to hosté. V 60. minutě ztratil míč uprostřed hřiště domácí Svoboda, míč do strany poté dostal Gvizda, který následně poslal kvalitní centr do vápna a na ten už čekal Daniel Psota, který se nemýlil a poslal svůj tým znovu do vedení. V 72. minutě šel Psota sám na gólmana, kterého dokázal obejít, ale následně trefil pouze obránce, který se stihl vrátit. O chvíli později byl Psota v roli nahravače a centrem do vápna hledal Abeldinova, jehož hlavička mířila těsně vedle. V zápětí byl v centru dění opět Psota, jednoznačně nejnebezpečnější hráč zápasu, ve vyložené šanci ale selhal. Další šance, znovu Psota, tentokrát hlavička z malého vápna těsně nad. Poslední šanci zápasu měli domácí, v branku ji ale přetavit nedokázali. Bukovany si tak připisují velice cenné vítězství.

 

Nepovedený přímý kop z kopaček Gvizdy.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Bukovany
Jindřich Svůra, hráč: Jsem rád, že premiéra v bukovanském dresu mi vyšla a bereme všechny body. Abych se přiznal, měl jsem trošičku obavy, protože vím, jak hrozně těžko se vozí body z Aše. Jsou velice silní, především, když jsou v plné sestavě. Mohli jsme vyhrát daleko větším rozdílem, občas bylo až neuvěřitelné, co jsme dokázali nedat. V nastavení jsme dokonce o výhru mohli přijít, o to více si ji ceníme.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - J. Kotlár [-] , J. Martinovský [-] , J. Jarausch [-] (54. M. Kohuťár [-] ) , V. Svoboda [-] , D. Draksl [-] , B. Milata [-] , J. Wiesenganger [-] , F. Jaroš [-] , A. Šibal [-] , J. Šeffl [-]

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] , J. Koptík [-] - D. Psota [-] (89. M. Kunštár [-] ) , D. Psota [-] , P. Abeldinov [-] (72. D. Fülöp [-] ) , J. Kukla [-] , L. Pech [-] , J. Gvizd [-] , J. Svůra [-] , M. Hamouz [-] , Z. Repík [-] (62. J. Vondrák [-] )

ŽK: 86. F. Jaroš - 71. D. Psota , 88. M. Hamouz .
Hráči zápasu: J. Svůra , D. Psota .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jaroslav Bauchner
Tip experta: remíza

Aš je v tomto utkání favoritem. My ale uděláme vše pro to, abychom nějaký bod získali a drželi se ve středu tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jedeme do Aše a odtamtud se moc body nevozí, ale myslím si, že pokud se nám sejde forma, tak jsme schopni vyhrát. Věřím našemu týmu, že si z Aše odvezeme výhru 2:1.

14. 9. 2021 00:45
Zde budu musím věřit nám,Bukovany sice lehký soupeř,ale doma musíme vyhrávat 3:1