Všechny body z Hazlova si odváží Královské Poříčí


Branky


43. M. Tuček , 67. J. Vališ - 16. J. Elijáš , 31. J. Elijáš (p.) , 38. D. Unger , 77. J. Jiráček
13

Hazlov, který se v sezóně výsledkově trápí, hostil na svém hřišti rezervu Královského Poříčí, která měla naopak ze čtyř zápasů tři výhry. Za hosty opět nastoupil také jejich hlavní trenér Josip Elijáš a opět dal svou prezenci na hřišti znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrající trenér nasměroval svůj tým za body

Bojovné utkání, které řídil sudí Furiš, čekalo na první branku do 16. minuty. V té se totiž dostal k zakončení právě Josip Elijáš, již 38letý hráč/trenér, který poslal svůj tým do jednobrankového vedení. O čtvrt hodiny později navíc tentýž hráč proměnil pokutový kop a hosté vedli již o dva góly. Pokud domácí pomýšleli na srovnání skóre ještě do poločasu, pořádné vidle jim do toho hodil Daniel Unger, který ve 38. minutě zvyšoval již na 3:0. Domácím se podařilo alespoň snížit dvě minuty před koncem prvního poločasu, mezi střelce se zapsal Michal Tuček a do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro hosty z Královského Poříčí.

Domácí na body nedosáhli

I ve druhé půli pokračoval zápas plný osobních soubojů a fyzicky náročné hry. Domácím se podařilo snížit na rozdíl jedné jediné branky, v 67. minutě upravil Jan Vališ na 2:3. Nádech k finálnímu tlaku a snaze o vyrovnání utnul o deset minut později Jan Jiráček, který daroval hostům zpět dvoubrankové vedení a ti si ho do konce zápasu pohlídali.

 

Domácí si tak připisují čtvrtou porážku v pěti utkáních a v šestém kole se pokusí vylepšit si bilanci na půdě habartovského Baníku. Naopak rezerva Královského Poříčí, která se v podstatě skládala dohromady o letní pauze, postupuje soutěží poměrně úspěšně a po pěti odehraných kolech se může těšit z 12 bodů, z čehož mají určitě jak hlavní trenér, Josip Elijáš, tak jeho asistent, Jakub Kopřiva, velkou radost.

 

Pro nesrovnalosti v zápise bylo utkání kontumováno ve prospěch Hazlova!



Sestavy


FC Jiskra Hazlov
T. Buřič [-] - F. Fuxa [-] (46. M. Kukačka [-] ) , M. Jurky [-] , J. Vališ [-] , M. Tuček [-] , F. Mezera [-] , M. Hlivjak [-] (46. T. Polan [-] ) , P. Fuxa [-] (80. P. Harmáček [-] ) , J. Šole [-] , V. Strnad [-] (69. R. Matfiak [-] ) , P. Plzák [-]

Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - T. Kričfaluši [-] , D. Unger [-] (51. J. Zelenka [-] ) , V. Friml [-] , M. Kratochvíl [-] , S. Nguyen [-] (82. M. Suchyňa [-] ) , J. Jelínek [-] (82. R. Zinner [-] ) , J. Jiráček [-] (78. J. Gitter [-] ) , O. Brandl [-] , J. Elijáš [-] , L. Kalous [-]

ŽK: 29. M. Hlivjak , 31. P. Plzák , 83. M. Kukačka , 90. J. Šole - 86. M. Kratochvíl , 90. J. Gitter .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 9. 2021 07:10
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tento zápas nebude dle mého názoru až tak jednoznačný jak se může na první pohled zdát. Hazlovští jsou posíleni o nového brankáře a trenéra v jedné osobě, navíc se jim po zranění vrátil kanonýr Jurky. Za Poříčí naopak pravidelně nastupují kvalitní hráči, například Vláďa Číž, který prošel divizí. Poříčí bude asi více na balonu, Hazlov ale neudolá a skončí to 2:2.

Tip: výhra hostů