2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 10:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová překvapila ostrovské fotbalisty a bere všechny body


Branky


57. D. Tesař , 65. M. Tišl
8

Šest bodů proti dvaceti se proti sobě postavilo v rámci 10. kola 1.A třídy. Březovská rezerva přivítala tu ostrovskou. Domácí měli ve svém mužstvu pár mladých posil z A týmu, na obou soupiskách byli ale především stálice B týmů. První půle branku nepřinesla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólu

Za podpory padesátky fanoušků zahájil šestašedesátiletý sudí Hrnčál utkání 1.A třídy mezi Březovou a Ostrovem. Od prvních minut byl k vidění fyzicky náročný a divácky atraktivní fotbal, k dokonalosti chyběly pouze branky. V chladném podzimním počasí toho Hrnčál na práci v první půli příliš neměl. Tím pádem nebylo třeba ani nic nastavovat nad rámec pětačtyřicetiminutovky a nezbývalo, než čekat, co o poločasech vymyslí trenéři svých mužstve Zeman a Dvořák.

Dvě branky rozhodly

Ve druhé půli už bylo přeci jen o něco živěji. Poměrně kuriózní situace nastala po úvodní desetiminutovce. Kapitán domácích Michal Slabyhoudek se dostal ke gólovému zakončení, těsně předtím ale byla hra přerušena, neboť jeden z protihráčů při obranném zákroku dostal míčem velice nepříjemně do slabin a po krátkou dobu mu nebyla zrovna dvakrát do zpěvu. Branka tak neplatila, ale Březovou to příliš mrzet nemuselo. O pár minut později se totiž domácí dostali do další útočné akce, kdy po rychlé kombinaci předkládal Marek Tišl před bránu Danu Tesařovi a ten měl již pouze příjemnou povinnost doklepnutí míče do brány. O osm minut později březovští své vedení ještě navýšili. V centru dění byl opět agilní Marek Tišl, který si našel odražený balón po střele Darjanina a pohotově ho dorazil do ostrovské sítě. Hosté se na větší odpor nezmohli a domácí si tak poměrně překvapivě, avšak zaslouženě, dokráčeli pro skvělé tři body do tabulky. 

 

Navázat na svůj bojovný výkon se březovští pokusí navázat příští víkend na hřišti Kraslic, Ostrov na své půdě přivítá rovněž velice srdnaté mužstvo z Kynšperka.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Marek Tišl, hráč zápasu: Dnes jsme narazili na velice kompaktního soupeře, se kterým jsme sehráli kvalitní utkání. Myslím si, že zápas měl dokonce krajské parametry. Celý tým dnes musím pochválit za maximální nasazení, které nakonec vedlo ke třem bodům.

FK Ostrov B
Štěpán Dvořák, trenér: Dnes jsme nastoupili v nekompletní sestavě. Ze zdravotních důvodů nám vypadlo několik hráčů a i někteří,co dnes nastoupili nebyli úplně fit. Celé utkání jsme se nedokázali dostat do tempa. V první půli jsme měli dvě, možná tři slibné šance, které jsme však nedokázali proměnit. Naopak soupeř ty své ve druhé půli proměnil a zaslouženě zvítězil. My jsme si dnes bohužel vybrali slabší chvilku, ale věřím, že se přes týden dáme dohromady a příští týden tohle zaváhání odčiníme.



Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - B. Strnad [-] , P. Procházka [-] - R. Body [-] , J. Darjanin [-] (87. J. Hála [-] ) , M. Tišl [-] (83. D. Geršák [-] ) , J. Poupě [-] , M. Slabyhoudek [-] - M. Lelek [-] (46. P. Boukal [-] ) - D. Nimrichter [-] , D. Tesař [-]

FK Ostrov B
A. Josífko [-] - T. Navrátil [-] , Š. Bílek [-] (61. D. Novotný [-] ) , P. Veselý [-] , D. Tichý [-] , T. Váňa [-] (61. M. Lang [-] ) , M. Hron [-] , L. Slavík [-] , Z. Vlasák [-] (73. M. Kodajek [-] ) , D. Groh [-] , R. Lešťan [-]

ŽK: 72. J. Darjanin - 62. D. Tichý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - FURIŠ Adam, PEŠKOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 12:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:29

Tip experta: výhra hostů

Březová B mi tento rok připadá taková “nemastná, neslaná”, cílem je nesestoupit, ale v tomto kole domácím body nepřitečou. Tipuji 1:5.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:00

Tip: výhra hostů