M. Carda 16.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:30

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynšperk potvrdil domácí sílu, proti Citicím vybojoval bod


Branky


8

Citice v probíhající sezóně hrají v poměrně slušné pohodě. Kynšperk je již několik sezón známý tím, že dokáže potrápit nejednoho favorita, tím spíše na domácím hřišti. O zápletku tak nouze nebyla a stejně tak se očekával i kvalitní fotbal. Hosté byli po většinu utkání aktivnější, klíčové momenty se odehrály během pouhých dvou minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rozmezí dvou minut se prosadily oba týmy

Utkání začali o něco aktivněji hosté. V 7. minutě, po rohovém kopu, hlavičkoval Petr Širochman, zamířil ale nad domácí branku. Ve 13. minutě pálil z dálky citický Josef Krajňák, taktéž branku netrefil. V 15. minutě prošel centrovaný míč z pravé strany až k Petru Bodnárovi, který ho následně dokázal dopravit do kynšperské branky a postaral se tak o první změnu skóre. O pouhou minutu později ale poslal domácí Stanislav Marek míč na Michaela Cardu, který byl v souboji s gólmanem rychlejší a vyrovnal na 1-1. Ve 28. minutě prošel po rohu míč opět k Petru Širochmanovi, ale střelou z první pálil vysoko nad branku. Ve 34. minutě měli domácí notnou dávku štěstí. Míč prošel přes celé brankoviště, ale nikdo z hostů toho nevyužil. Ve 38. minutě střílel domácí Stanislav Marek z dálky, branku netrefil. Ve 42. minutě došlo ke zranění kotníku hostujícího Philippe Prečana, kdy ho odvezla RZS. Za celou redakci přejeme brzké uzdravení a doufáme, že zranění nebude tak vážné. Ve 44. minutě zahrával kynšperský kapitán Daniel Packert přímý kop. Míč před hostujícím gólmanem nepříjemně skočil a měl co dělat, aby ho vytáhl na roh. Po něm hlavičkoval mimo tři tyče právě opět Packert. V nastaveném čase první půle zahrozili hosté z rohového kopu, branka z toho ale nebyla.

 

Remízový stav vydržel až do konce

V 50. minutě nacentroval před branku Citic Miroslav Vágner míč přímo na hlavu Martina Najmana, ten ale nezamířil mezi tři tyče a skóre se neměnilo. V 55. minutě, po přímém kopu Stanislava Marka musel zasahovat gólman hostů Dominik Rajtšlégr. V 56. minutě to byl opět Petr Širochman, který se dostal ke střele, ale Jiřího Urbánka neohrozil. V 75. minutě visela změna skóre ve vzduchu, po nadějné akci ale vykopával míč na poslední chvíli z prázdné branky Jan Kardoš. V 80. minutě byl ve velké šanci Petr Bodnár, jenže nemířil přesně. V 82. minutě mohl skórovat Stanislav Marek. Ač neustále tísněň bránicím hráčem, dokázal souboj ustát a dostal se před něj. Chtěl poslat míč nad vybíhajícího gólmana, což mu nevyšlo a napálil jej do něj. Poslední minuty zápasu se Citice draly dopředu a Kynšperk už chtěl za každou cenu dovést utkání do smírného konce, což se mu nakonec i podařilo.

 

Hosté možná nebudou s remízou úplně spokojeni, zůstává však pravdou, že z kynšperského hřiště se body vozí vzácně a velice těžko.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer, správce: Těžké utkání nás dneska čekalo s mužstvem Sokola Citic. Stanovenou taktikou a dobrým plněním jsme dneska brali bod za remízu 1-1. Hosté nás sice více tlačili břed naším brankovištěm, ale nedokázali toho využít. I naši hráči měli nějaké možnosti, bohužel taktéž jsme více než jednou neuspěli.

Sokol Citice
Tomáš Rajtšlegr, hráč: Začali jsme celkem aktivně, ale dlouho se nám nedařilo dostat se do soupeřovi hodně zatažené obrany. Měli jsme častěji míč na kopačkách, ale jen po jejich vápno. Díky dobré práci Kessla se a zakončení Bodnara se nám podařilo jít do vedení, ale hned ze soupeřovi rozehrávky a naší nesoustředěnosti jsme inkasovali. Velkou kaňkou první půle bylo zranění našeho Philipa Prečana, tímto mu přeju brzké uzdravení. O pauze jsme si řekli nějaké věci, které se nám ale bohužel nedařilo plnit. Vytvořili jsme si sice tři gólovky, nic z toho ale nebylo, dvakrát jsme přestřelili prázdnou branku. Poté se měla kopat minimálně jedna penalta, na to se ale určitě nebudeme vymlouvat. Výkon rozhodčích nechci vůbec komentovat. Myslím si, že zpětně budeme za bod z Kynšperka hodně rádi, protože se odtud moc bodů vozit nebude.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] - S. Marek [-] , J. Marek [-] , M. Najman [-] (75. R. Kolov [-] ) , P. Váňa [-] (89. M. Petrů [-] ) , M. Vágner [-] , D. Packert [-] , K. Sommer [-] , M. Carda [-] , J. Urbánek [-] , J. Kardoš [-]

Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - P. Bodnár [-] , Z. Rakaš [-] , T. Rajtšlegr [-] , M. Dědič [-] , J. Krajňák [-] , M. Prečan [-] , M. Kessl [-] , P. Prečan [-] (42. J. Procházka [-] ) , P. Širochman [-] , P. Šimek [-]

ŽK: 55. J. Kardoš , 66. M. Vágner , 85. S. Marek - 32. M. Prečan , 55. T. Rajtšlegr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - BALHAR Ivan, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Lukáš Nezval
Tip experta: remíza

Zajímavý utkání, kde domácí nedají Citicím nic zadarmo. Tipuju remízu.