Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:30

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z Rychnova odjíždí Loket s prázdnou


Branky


6

Program 2. kola nabídl mimo jiné souboj dvou celků, které si z prvních zápasů neodnesly ani bod. Na půdu Dolního Rychnova zajížděli hráči z Lokte a plánovali uzmout si na cestu zpět všechny tři body. Utkání přihlíželo 66 diváků a rozhodně si přišli na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnovští se rychle ujali vedení

Loket musel pro toto utkání počítat s absencí svého kapitána, obránce Zdeňka Truhláře, který byl na dovolené. Pásku tak dostal Marian Kolesnáč, který se této role zhostil na výbornou. Nikdo z loketských ale nedokázal zabránit první brance utkání, která padla již po 4 minutách hry. Po faulu zahrávali domácí přímý kop z hranice velkého vápna. Exekuce se zhostil Jan Dlouhý a počínal si skvěle, se střelou přes zeď si hostující gólman Belbl neporadil. Úplně čisté svědomí při této situaci ale mít nemohl. Míč se pohyboval především ve středu hřiště a k vidění bylo spoustu soubojů a nepřesností. Více bojovnosti jevili domácí, kteří tento fakt demonstrovali také druhou vstřelenou brankou. V 17. minutě se mezi tři tyče prosadil Fathi Hedar. Po obdržené brance začali být hosté velice nervózní a docházelo dokonce k ostrým výměnám názorů uvnitř týmu. Tuto situaci jako správný kapitán utnul Marian Kolesnáč, který v krásné individuální akci obešel 3 protihráče a ve 26. minutě zavěsil nechytatelným způsobem do šibenice. 2:1. Tím alespoň vykřesal jiskřičku naděje pro svůj celek.

Vyrovnání se ale nedostavilo

V druhém poločase se hosté snažili s výsledkem něco udělat, ale spousta šancí skončila kvůli nepřesnosti ještě dříve, než-li vůbec začala. Loketští ke konci utkání cítili, že mají srovnání na dosah ruky a dopomoci jim k tomu měly dvě velké šance. Bohužel pro ně ale ani v 80. minutě Falář a ani v 85. minutě Kolesnáč míč do sítě nedostali. A pak se potvrdilo fotbalové pravidlo nedáš, dostaneš. Po nedorozumění hostujících obránců se povedlo domácím vsítit pojišťovací branku, v 90. minutě se o to postaral Miroslav Dvořák. Utkání tak skončilo za stavu 3:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov
Petr Kalabza (hráč): Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou, kdy jsme soupeře zatlačili a brzy vedli. Poté přišlo uspokojení ze dvou gólů a ztráta koncentrace, což využil dokonale Marián Kolesnáč a svou pěknou střelou z 25 metrů snížil. V prvním poločase jsme měli více ze hry, byli dříve u míče a byli důraznější v osobních soubojích a nevyužili ještě 6 šancí. První poločas se vyznačoval bojovností, ale druhý poločas už byl klidnější, největší šanci Lokte zmařil včasným vyběhnutím a zblokováním pokusu skórovat brankář Filip Pojsl. Druhý poločas už nebyl tolik divácky zajímavý a to se odrazilo i na skóre druhého poločasu.

FK Loket
Michal Kolesnáč (hráč, trenér): K hodnocení utkání lze říci pouze, že dlouhá herní pauza se projevila ve stylu a vedení utkání hráčů u obou týmů. Doufám, že další zápasy hráčům dodají větší jistotu na trávníku a fotbalový um. V následujícím kole nás čeká těžký soupeř, nováček soutěže z Dvorů, tak uvidíme, zda si zvedneme fotbalové sebevědomí.



Sestavy


SK Dolní Rychnov
F. Pojsl [-] - M. Adžič [-] (84. A. Lídl [-] ) , Š. Lukeš [-] , M. Dvořák [-] , J. Dlouhý [-] , F. Hedar [-] , D. Reismüller [-] (89. I. Valach [-] ) , V. Krjoka [-] , P. Kalabza [-] , T. Ady [-] , V. Šantora [-]

FK Loket
V. Belbl [-] - J. Falář [-] , R. Ungr [-] (66. R. Peška [-] ) , J. Drahozal [-] - M. Kolesnáč [-] , T. Klásek [-] , T. Hrdlička [-] (80. J. Zubko [-] ) , M. Horváth [-] (52. J. Onyedikachi [-] ) - F. Zázrivec [-] - P. Rubáš [-] , J. Polák [-] (46. J. Průša [-] )

ŽK: 61. P. Kalabza .
Hráči zápasu: M. Kolesnáč .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Chrástecký František - ŠPAČEK Roman, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Tomáš Procházka
Tip experta: remíza

Zápas nemá jednoznačného favorita. Skončí to remízou 2:2.

Tip: výhra domácích