0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov si poradil s oslabenou Rolí


Branky


21. R. Prokop , 52. M. Havel , 57. J. Švandrlík (p.)
8

V plných sestavách by se pravděpodobně jednalo o jeden ze šlágrů kola, Nová Role se ale potácí s četnými zdravotními obtížemi a to se v posledních týdnech projevuje i výsledkově. Hostům se naopak daří a měli jasný cíl, odvézt si z Role tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka v první půli

Jako by toho nebylo málo. Necelá padesátka fanoušků musela sledovat, jak v 15. minutě opouští hřiště zranění Luděk Jón, který se musel ze starých pánů z nouze vrátit do dresu A týmu, dlouho v něm ale nevydržel. Luďkovi přejeme brzké uzdravení. Šest minut na to přišla také první branka. Kapitán domácích Tomáš Chlup se po zbytečné kličce ocitl bez míče v nebezpečném prostoru těsně před vlastním pokutovým územím. Míče se totiž zmocnil Roman Prokop, který si ho rychle navedl do pokutového území, ještě si ho zasekl a prudkou přízemní střelou zamířil přesně k levé tyči. Hosté vedli o jednu branku a toto vedení si odnesli až do kabiny na poločasovou přestávku.

Hosté si vedení pohlídali

Hned v 52. minutě zahrávali vintířovští fotbalisté přímý volný kop, po vysokém centrovaném pasu se v chumlu hráčů prosadil ten nejurostlejší na hřišti, Milan Havel, který tečoval míč hlavou naprosto ideálně a nasměroval ho k tyči, čímž hostům dopřál již dvoubrankové vedení. O pět minut později bylo pro domácí ještě hůře. Hlavní arbitr Špaček nařídil pokutový kop poté, co stoper Martin Černý zbytečně zatáhl rukou v pokutovém území pronikajícího baníkovce Bečváře, k penaltové exekuci se postavil hostující hráč Prokop, který míč jen posunul na spoluhráče Švandrlíka, který už vlastně míč “uklidil“ do poloprázdného brankového zařízení, jelikož brankář David Poláček reagoval na první předpokládanou střelu. Tento povedený signál, který nám poprvé úspěšně předvedla katalánská Barcelona, pramenil v poslední branku utkání, za stavu 0:3 byl totiž zápas už dohrán.

 

Nová Role se tak nadále zmítá v krizi, vysvobodit se z ní pokusí příští týden na hřišti Toužimi, která po 11 kolech stále čeká na první bodový zisk. Na Vintířov čeká domácí utkání se Žluticemi.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
Petr Vakeš, trenér: Nejdříve zhodnotím utkání z celkového pohledu, kdy i přes naší dobrou taktickou hru, nasazení a bojovnost hráčů, soupeř měl větší kvalitu, to zejména na míči a zaslouženě vyhrál, k čemuž mu gratuluji. Teď to vezmu z pohledu našeho týmu, pro svůj tým i přes prohru na domácím hřišti nemám nic jiného než pochvalu a poděkování, že jsme vůbec nastoupili a bojovali celých 90 minut se soupeřem, který nás při našich neskutečných absencích a jeho kvalitě měl asi přejet mnohem více, jak herně, tak výsledkově, bohužel naše absence na tento zápas čítala 12 hráčů z kádru áčka, tak že nám utkání zbylo 7 hráčů a z toho dva brankáři, sestavu jsme museli doplnit hráči ze starých pánů a bega, které hraje nejnižší okresní soutěž a rozdíl v kvalitě soutěží je samozřejmě enormní a proto chci ještě jednou všem poděkovat, že nám přišli pomoc a umožnili nám tak odehrát utkání se ctí, protože na rovinu říkám, že jsme uvažovali i o tom, že bychom nenastoupili, tak že takhle sice prohra a pro náš zasvěcené vlastně takové malé vítězství.




Sestavy


FK Nová Role
D. Poláček [-] - T. Chlup [-] , T. Vakeš [-] , J. Kvapil [-] , L. Jón [-] (15. J. Latislav [-] ) , T. Červík [-] , M. Živanovič [-] (79. M. Ungermann [-] ) , M. Černý [-] , L. Hnízdil [-] , T. Kvapil [-] (74. J. Kvak [-] ) , P. Florián [-]

TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - R. Prokop [-] , D. Juhár [-] (69. M. Procházka [-] ) , L. Tamajka [-] (88. P. Žemlička [-] ) , T. Váša [-] , Z. Šimek [-] (80. V. Noháček [-] ) , M. Čtrnáct [-] , M. Havel [-] , J. Švandrlík [-] , J. Plesník [-] , M. Bečvář [-]

ŽK: 86. R. Prokop .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - VU David, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:09
redakce fotbalunas.cz

Expert: Roman Prokop
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že vyhrajeme, i když to nebude lehké, protože Nová Role už potřebuje bodovat.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:45

Tip: výhra hostů