2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kohouti vybojovali cennou výhru proti Slavii


Branky


9

V případě výhry se domácí mohli dotáhnout na rozdíl jediného bodu na svého dnešního soupeře z Varů, Slavii. Tabulka je velice vyrovnaná a každý bod má cenu zlata, což si oba celky uvědomovaly a proto chtěly v utkání zvítězit. Na soupisce Slavie se nacházel pouze jeden hrát narozený ve dvacátém století!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slávisté s více šancemi

Mladí Slávisté byli od úvodních minut aktivnější, domácí kvality ale nejsou žádným tajemstvím a také oni dokázali hezky zakombinovat. Již ve třetí minutě přišlo první zakončení na bránu, se kterým si ale domácí Lauko bez potíží poradil. Hosté měli v sedmé minutě výhodu přímého kopu ze skvělé pozice kousek před vápnem, trefili ale pouze dobře postavenou zeď. K zajímavým náznakům šancí se dostávali také domácí, akce ale zpravidla končily ještě v předfinální fázi. V 16. minutě se skvělým zákrokem blýskl Lauko. O minutu později měli hosté tutovou šanci po rychlém brejku, ale zakončení šlo těsně vedle levé tyče. Hned za další minutu se domácím podařilo vstřelit branku, asistent rozhodčího ale správně odmával velice těsný ofsajd. Domácí zahrozili poslední akcí poločasu, po přímém kopu chybělo málo, aby se dostali k zakončení hlavou, míč jen proplachtil vedle brány. První půle branku nenabídla

 

Silné standardní situace Kohoutů

Ve druhé půli se míč stále nacházel častěji na polovině domácích, na větší šance se čekalo. S přibývajícími minutami se hostům přestalo dařit v plynulém přechodu do útoku a také celková přesnost jejich hry šla postupně dolů. Na vině byla určitě mimojiné také akumulující se únava, několik hráčů v kopačkách již mělo odehraných 90 minut. V 64. minutě se domácím málem podařilo nachytat vyběhlého gólmana Novotného, ten se ale stihl vrátit a zakončení vyrazit na roh. V 71. minutě přišla první změna skóre, z přímého kopu z uctivé vzdálenosti centroval míč Martin Lukáč, na jeho pas ale nikdo z domácích, ani hostů nedosáhl. Zareagovat na něj nedokázal ale ani gólman a míč zapadl až do sítě. Deset minut před koncem přišla branka rozhodující. Opět pramenila z přímého kopu, na který si tentokrát naběhl Milan Strnad a zakončil ho do slávistické sítě. Utkání skončilo 2:0.

 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér: Utkání jsme prohospodařili v prvním poločase. Zejména vstup do zápasu byl dobrý a celých 45 minut bylo z naší strany výborných. Tlačili jsme, hrálo se na jednu bránu, bylo tam spoustu střel, rohů a možností, ale ty jsme bohužel nevyřešili dostatečně kvalitně tak, abychom to dohráli do góli. Ve druhé půli jsme nebyli tak aktivní a naše hra šla rapidně dolů. Je to pochopitelné, spousta kluků hrála velice náročné utkání dopoledne. Zde musím být kritický i k sobě, mohl jsem na to lépe reagovat a lépe pozměnit naše rozestavení, abychom se s tímto faktem mohli lépe popasovat. Nopak jsme inkasovali ze dvou standardek a nedokázali již reagovat. Dnes prohra opravdu bolí, zápas jsme měli bodově lépe zvládnout.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Vyskočil [-] , M. Heller [-] , M. Lukáč [-] (90. T. Cibulka [-] ) , D. Petránek [-] , K. Biháry [-] (52. L. Hajmacher [-] ) , R. Hubáček [-] (81. L. Rejman [-] ) , M. Strnad [-] , D. Ščislák [-] , M. Haberle [-] , V. Strnad [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
R. Novotný [-] - P. Gabriel [-] (63. K. Brož [-] ) , R. Krčma [-] , J. Gabriel [-] , R. Svoboda [-] (59. D. Gondzsala [-] ) , S. Nguyen [-] , S. Horník [-] , M. Brázda [-] , R. Klopotovskyy [-] , B. Knop [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 64. D. Petránek - 68. S. Horník , 79. M. Brázda , 82. R. Krčma .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - VU David, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:36

Tip experta: výhra hostů

Rezerva Varů je velmi mladá, ale skládá se z velmi rychlých útočníků a krajních záložníků. Rychlost bude domácím dělat problémy a vidím to na těsnou prohru domácích. Tipuji 1:2.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:58

Tip: výhra hostů