0:1
(0:1)
17. J. Vodrážka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín senzačně poráží chodovský Spartak


Branky


17. J. Vodrážka (p.)
9

TJ Spartak Chodov v posledním kole na půdě Královského Poříčí poprvé v sezóně okusil, jaké to je ztratit body. Na vítěznou vlnu se chtěl vrátit na domácí půdě, Hroznětín je ale největším překvapením ročníku a domácí dobře věděli, že je nečeká nic snadného. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou půli rozhodl pokutový kop

Skvělých 150 diváků přišlo na chodovský stadion, bylo totiž nad slunce jasné, že zrovna zde se odehrává jednoznačný šlágr 10. kola Krajského přeboru. Hosté hráli s domácími vyrovnanou partii a dokazovali, proč se pohybují na samé špici tabulky. Většina akcí na jedné, či druhé straně končily před pokutovým územím, klíčový moment poločasu, a jak se následně ukázalo, celého utkání, přišel po čtvrt hodině hry. Ve vlastním pokutovém území se totiž hry proti pravidlům dopustil domácí obránce Radek Bečvář, který za svůj prohřešek viděl žlutou kartu a hostům poskytnul výhodu pokutového kopu. K exekuci se postavil Jiří VodrážkaŠtěpanovského poslal na opačnou stranu a uklidil míč do sítě. Domácí si vytvořili několik zajímavých šancí, další branka ale nepadla a hosté šli do kabin s těsným vedením.

Ubojované tři body

Ve druhém poločase šli hosté velice brzy do oslabení. V 53. minutě se od poloviny hřiště řítil na bránu hostů kapitán Lukáš Kočí. Proti míči vyběhl brankář Martin Tamáš a nejspíš by se k němu i dostal dříve, kdyby se mu ale nezkřížily myšlenky, na chvíli se nezastavil a pak znovu nerozeběhl. K míči se tak dříve dostal domácí záložník a Tamáš byl nucen následně zatáhnout za ruční brzdu a nešetrným zákrokem mimo pokutové území zmařit gólovou příležitost. Hlavní rozhodčí neměl na výběr, brankáře hostů poslal do šaten a do branky si místo něj stoupl teprve 18letý Petr Václavík, hráč z pole. Chodovským fotbalistům se nedařilo dostávat se do koncovky a i přes značný tlak a herní i početní převahu se do vyložených šancí dostával sporadicky. Početní převaha navíc nevydržela ani dvacet minut. V 73. minutě se Jakub Rau dopustil zbytečného faulu. Za míčem, který se pomalu kutálel za brankovou čáru, šel právě on a také hráč hostů, kterého, možná ve snaze míč ještě odehrát, velice nešetrně podrazil a ač už měl na svém kontě žlutou kartu z 22. minuty, sudí tasil rovnou červenou. V samém závěru šli domácí dokonce do oslabení, červenou kartu dostal Martin Dušek, který šel do souboji důrazněji, než pravidla povolují a hlavní sudí jeho počínání nehodlal nechat bez trestu. Faulovaný Koch byl navíc s boulí nad okem odnesen na nosítkách a musel být v závěru střídán, o vážné zranění se ale nejedná.

 

Domácí si připisují druhou porážku v řadě a do dalšího utkání půjdou navíc s dvěma citelnými absencemi, což bude na půdě Nejdku určitě znát. Hroznětín přivítá na svém hřišti Lomnici a bude si chtít připsat další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Hroznětín
Jiří Klas, kapitán: V prvním poločase jsme toho domácím moc nedovolili a díky proměněné penaltě jsme šli do kabin za stavu 0:1. Ve druhé půli jsme se nechali zatlačit, šli jsme do desíti a do branky musel jít hráč. Chodov začal být ještě víc na míči, jejich akce ale končily před vápnem. My jsme měli dva slibné brejky, míč šel ale bohužel vždy kousek vedle tyče. Poctivě jsme bránili a zápas dotáhli do vítězného konce, z Chodova se body jen tak vozit nebudou, pro nás jsou tři body naprosto super.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
M. Štěpanovský [-] - R. Bečvář [-] , T. Pelech [-] , J. Dušek [-] - J. Rau [-] , J. Sikora [-] (70. M. Kotlár [-] ) , M. Dušek [-] , L. Kočí [-] - O. Frána [-] , M. Vachník [-] - J. Štěrba [-]

TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - M. Burkyt [-] , R. Kalán [-] , D. Perenčaj [-] , J. Vodrážka [-] (34. M. Kodajek [-] ) , V. Klauz [-] , P. Václavík [-] , M. Gruber [-] , T. Koch [-] (90. J. Stütz [-] ) , J. Klas [-] , J. Provazník [-]

ŽK: 16. R. Bečvář , 22. J. Rau , 59. J. Štěrba , 84. L. Kočí - 41. V. Klauz , 53. J. Provazník , 70. T. Koch . ČK: 73. J. Rau , 90. M. Dušek - 53. M. Tamáš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - ŠMAT David, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:36

Tip experta: výhra domácích

Chodov minulý týden zaváhal s Poricim, ale doma potvrdí roli favorita a rozjedou novou vítěznou sérii. Tipuji 3:1.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:58

Tip: výhra domácích