Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:00

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zraněními zužované Žlutice nestačili na Lomnici


Branky


9

Žluticím se nedaří. Pouhé dva body z devíti utkání hovoří za vše, mužstvo se skládá těsně před zápasem, jedno zranění vedle druhého zanechává nejednu vrásku na tváři trenéra Bachmanna. Lomničtí fotbalisté posbírali z devíti zápasů devět bodů a o ideální formě tak také nemůže být řeč. Přesto do utkání se Žluticemi vstupovali v roli favorita

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejtěsnější vedení

Úvodní minuty zápasu, který řídil Tomáš Vokoun, nabídl poměrně vyrovnanou hru, postupem času začali domácí uplatňovat svou kvalitu. Chladné sobotní počasí tvořilo v první půli kulisu pro několik slibných šancí, především na lomnických kopačkách, na branku si ale padesátka přítomných diváků musela nějakou dobu počkat. Přišla totiž až pět minut před koncem první půle. Předcházela jí chyba hostů, když se domácím podařilo vypíchnout rozehrávku a do gólového zakončení se dostal Tomáš Ptáček. O dvě minuty později viděl ještě žlutou kartu Ondřej Podhajský. V první půli byli více aktivnější domácí, ale další branka už nepadla.

Domácí svou hru ještě zlepšili

Ve druhé půli sáhli domácí hned ke čtyřem změnám v úvodní dvacetiminutovce a tento tah trenéra Valacha se ukázal býti správním. Hned ve 48. minutě zvýšil vedení domácího mužstva Michal Štěpanovský, který se blýsknul parádní individuální akci. Hra byla vyrovnaná, šance byli k vidění na obou stranách. V 80. minutě se žlutickým podařilo snížit skóre na 2:1, když po pěkné přihrávce mezi obránce skóroval Václav Černý. Poslední slovo ale měli opět domácí, konkrétně Michal Čaban, který byl na hřišti ani ne půl hodiny. Ten se prosadil po dlouhém autovém vhazování a následné přihrávce, jeho role už byla snadná, tzv. doklepávací. 

 

Domácí si po zásluze připisují cenné tři body do tabulky, hostům nezbývá než doufat, že jejich marodky se začne brzy tenčit a jejich výkony budou mít vzestupnou tendenci.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Matyáš Maršík, hráč: Dnes to byl zpočátku vyrovnaný zápas, postupně jsme se ale dostali více na míč a hru kontrolovali. Snažili jsme se i využít šance, kterých nebylo málo, ale podařilo se nám to v první půli jen jednou. Aspoň, že tak. Ve druhém poločase došlo k pár změnám a to nám pomohlo si okamžitě vytvořili tlak na soupeře a brzy jsme zvyšovali na 2:0. Do konce zápasu už jsme si vedení pohlídali. Dnes zasloužené vítězství.

FK Sokol Žlutice
Milan Ažaltovič, hráč: Přijeli jsme do Lomnice získat body, což se nám bohužel nepovedlo. Na tento zápas jsme udělali spoustu změn v sestavě, protože se nám herně nedaří. Zápas byl celkem vyrovnaný, Lomnice měla ale více gólových příležitostí. Doufám, že příští zápas s Lokotkou dopadne lépe a vyhrajeme.



Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - M. Maršík [-] , O. Podhajský [-] (67. M. Polívka [-] ) , M. Veselý [-] (67. M. Ohibský [-] ) , L. Novák [-] , T. Ptáček [-] (57. M. Čaban [-] ) , O. Lukeš [-] , R. Schrehart [-] (46. O. Šoustek [-] ) , J. Veselý [-] , J. Šlais [-] , M. Štěpanovský [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - F. Gašparec [-] , M. Thai [-] (54. M. Bok [-] ) , V. Černý [-] , A. Čech [-] , J. Křížek [-] , L. Slivčák [-] , P. Krejza [-] , L. Melnyk [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - GARDOŠ Jiří, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:36

Tip experta: výhra domácích

Lomnice je doma velmi silná a za podpory fanoušků si vydřou všechny body. Tipuji 3:2.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:58

Tip: výhra domácích