4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:15

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek sahal po bodu, všechny tři ale nakonec bere Lokáda


Branky


9. J. Tolar (p.) , 27. F. Němec , 51. J. Tolar , 89. F. Němec - 43. D. Halapej , 58. J. Jílek
8

Velmi očekávané utkání dvou kvalitních celků bylo na pořadu dne v sobotu 18.9., kde domácí Lokáda hostila tým Nejdku. Zamračené dopoledne zdánlivě vůbec neovlivnilo kvalitu utkání, ve kterém si všichni fanoušci přišli na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli už o dvě branky, hostům se do půle povedlo snížit

Od úvodních minut se na hřišti odehrávalo poměrně vyrovnané utkání. Před úvodním hvizdem byli za mírné favority považování hosté, a ač působili o něco fotbalověji, domácí to svou bojovností dostatečně kompenzovali. Hráči Lokády se také jako poprvé radovali ze změny skóre. Již v 9. minutě jim totiž sudí Sieber poskytl výhodu pokutového kopu, o jehož exekuci se úspěšně postaral Jan Tolar. Ve 27. minutě to bylo už o dvě branky, když se prosadil šikovný útočník domácího týmu Filip Němec. Hostům se podařilo snížit těsně před koncem poločasu, ve 43. minutě zahrávali přímý kop z levé strany. Na následný centr si nejvýš ze všech vyskočil David Halapej a snížil na 2:1. Tuto branku se nám podařilo zachytit v galerii. Do poločasu už se více nestalo.

 

Domácí si vedení pohlídali

Domácím se podařilo poměrně brzy znovu skórovat a navýšit své vedení opět na dvě branky, v 51. minutě totiž vstřelil svou druhou branku v utkání Jan Tolar a bylo to už 3:1. Hosté opět snížili o sedm minut později, krásný pas za obranu totiž obdržel Jakub Jílek, který využil ne zrovna ideálního vyběhnutí domácího gólmana a lehkým přehozením snížil na 3:2. V 63. minutě měli hosté možnost dokonce vyrovnat, jejich zakončení hlavou z rohového kopu ale skončilo pouze na brankové konstrukci. Od tohoto momentu následovalo zhruba 15 minut, kdy se Lokáda uzavřela hluboko na svou polovinu a přítomní fanoušci mohou přitakat, že se zdálo, jako by jen čekali na vyrovnávací branku. Ta ale, i přes šance hostů, nepřišla, a od 80. minuty chytla Lokáda druhý dech, nejdeckým dech už docházel. V 90. minutě přišlo definitivní rozhodnutí, svou druhou branku přidal Filip Němec, který se blýskl naprosto briliantní individuální akcí, když posadil na zadek dva bránící nejdecké hráče a elegantním přehozením hostujícího gólmana vstřelil branku na 4:2. T9m také utkání skončilo a domácí si tak připisují velice cenné vítězství.

 

Nepovedený přímý kop z kopaček Schlossera



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Jakub Kolář, hráč: Do zápasu jsme vstupovali samozřejmě v dece z posledního kola. Účast na trénincích byla hodně bídná, ale i přesto jsme se dnes semkli a zápas odmakali na hranicích našich možností. Celý zápas, až na malá okénka, byla vidět chuť po vítězství a odhodlanost vyhrát. Za odvedenou práci jsme byli odměněni a po zásluze jsme vyhráli. Jsem na kluky hrdej a doufám, že tento zápas bude zlomovej bod, kterej nás vystřeli směrem vzhůru. Teď musíme vše potvrdit v pátek proti Slavii B.

FK Nejdek
Zbyněk Draxal, hráč: Áčko zajíždělo na nedaleký Růžový vrch k dopolednímu utkání, domácí se na náš tým tradičně dobře připravili a odehráli bojovný zápas. Chvílemi se hrál živelný zápas se spoustou šancí na obou stranách. Z nejdeckého pohledu se zápas lámal kolem 70. minuty, kdy náš tým zatlačil domácí a sahal po vyrovnání, k vidění byly dvě velké šance a střela Jirky Schlossera do břevna, domácí ovšem odolali a v 90. minutě svou výhru pojistili. Příští týden se pokusíme v domácím utkání proti silnému Vintířovu vrátit na vítěznou cestu.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Karfiol [-] - F. Němec [-] , J. Tolar [-] , D. Shorný [-] , Š. Oncikr [-] , D. Malcát [-] , R. Riedl [-] , M. Sikora [-] , F. Jílek [-] , R. Patera [-] , R. Kolář [-]

FK Nejdek
J. Irlbek [-] - D. Halapej [-] , J. Jílek [-] , J. Schlosser [-] (78. J. Jílek [-] ) , J. Valvoda [-] , M. Šilhan [-] , O. Šupík [-] , Z. Draxal [-] , J. Rutrle [-] , L. Vacek [-] , F. Rutrle [-] (55. A. Mandous [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sieber Josef - PACELT Robert, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jednoznačně Nejdek. Lokomotiva se trápí. Můžou ale překvapit.

Tip: výhra hostů