0:6
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim pokračuje v bídných výkonech, Chodov nadále stoprocentní


Branky


3. L. Kočí , 19. O. Frána , 34. M. Vachník , 41. O. Frána , 43. M. Vachník , 60. M. Vachník (p.)
10

Souboj dvou týmů z opačných konců tabulky nabídlo 5. kolo Krajského přeboru. Domácí Toužim, která v sezóně zatím nezískala ani bod, hostila Chodov, který je v soutěži stoprocentní. Rozložení sil tak předem favorizovalo tým hostů. Průběh utkání to potvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první půli rozhodlo o vítězi

Domácí se na hřišti stále herně hledají a zrovna proti Chodovu byla jejich špatná forma o to patrnější. Už ve třetí minutě se hosté poprvé prosadili, na střeleckou listinu se zapsal Lukáš Kočí, kapitán a klíčový hráč chodovských. Ještě v prvních dvaceti minutách udeřili hosté podruhé, branka tentokrát vzešla z kopaček Ondřeje Frány a bylo to už 0:2. Dominance hostujícího týmu pokračovala a toužimští horko těžko hledali odpověď na chodovský tlak. Další odměna za aktivitu přišla ve 34. minutě, kdy vstřelil svou první branku Martin Vachník a zvýšil na 0:3. Do poločasu se hosté trefili ještě dvakrát, ve 41. minutě se podruhé v zápase prosadil Ondřej Frána a o dvě minuty později již byli dvougóloví střelci dva, na 5:0 zvyšoval Martin Vachník.

Zápas se z povinnosti dohrával

Domácí nebyli schopni klást žádný větší odpor a poměrně spokojení hosté značně ubrali na tempu. Další, první a zároveň poslední branka ve druhé půli, přišla v 60. minutě, kdy své hattrickové představení završil 30letý útočník chodova Martin Vachník, který proměnil pokutový kop. Od 61. minuty navíc dohrávali domácí v oslabení, když se po druhé žluté kartě odebral do sprch kapitán Karel Čermák. Hosté si vypracovali ještě několik šancí, několikrát během utkání navíc nastřelili brankovou konstrukci, na skóre 0:6 se ale utkání zastavilo, což znamená, že chodovští nadělili Toužimy obávaného kanára. 

 

Chodov se tak nadále vyhřívá na prvním místě tabulky, Toužim je naopak spolu s Chebem na samém chvostu a nadále bez jediného bodu. Další utkání hrají toužimští opět doma a tentokrát přivítají Františkovy Lázně, se kterými už musí bodovat, chtějí-li se vyhnout bojům o udržení.



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Zdeněk Dvořák, hráč: Zápas, který by rozhodnut již v první půli, kdy Chodovští proměnili vše a domácí celek opět tahal za kratší konec. Musíme se herně zvednout, snad se to podaří příští týden proti Frantovkám.

TJ Spartak Chodov
Ondřej Frána, hráč: Do pátého kola jsme šli s jasným cílem, dojít si pro “povinné 3 body”. To se nám povedlo, i díky soupeři, který nám to celkem dost usnadnil. V první půli jsme dali rychlý gól a to nás na par minut jak kdyby uchlácholilo, ale oklepali jsme se z toho a přidali ještě další 4 branky. V druhé půli jsme ještě proměnili penaltu a už žádný gól nepřidali. Od poslední vstřelené branky se zapas dá se říct “jen dohrával”, i díky tomu že soupeřův kapitán dostal v 60. minutě červenou kartu. Zápas skončil 0:6 a my jsme za to rádi, protože víme jak to máme v Toužimi vždycky těžké.



Sestavy


SK Toužim
V. Přenosil [-] - J. Frank [-] (46. L. Pavlík [-] ) , F. Burda [-] (54. A. Bučko [-] ) , L. Marek [-] (64. D. Řehák [-] ) , M. Hotěk [-] , P. Tunder [-] , M. Očko [-] , J. Legr [-] , Z. Dvořák [-] (65. O. Kott [-] ) , K. Čermák [-] , D. Tunder [-]

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - R. Bečvář [-] , T. Pelech [-] , J. Frána [-] , M. Kopecký [-] (71. M. Žigar [-] ) - L. Pfreimer [-] (71. M. Kotlár [-] ) , L. Kočí [-] , M. Dušek [-] , J. Rau [-] (46. M. Boči [-] ) - M. Vachník [-] , O. Frána [-]

ŽK: 42. K. Čermák - 20. M. Vachník . ČK: 61. K. Čermák .
Hráči zápasu: M. Vachník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - ŠMAT David, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra hostů

Tady je jasným favoritem Chodov, který ještě neprohrál.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů