J. Vodrážka 2. (p.)
T. Koch 74.
J. Klas 77.
3:2
(1:1)
26. J. Jílek (p.)
76. J. Michlík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2021 17:30

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek poprvé ztratil, tři body zůstaly v Hroznětíně


Branky


2. J. Vodrážka (p.) , 74. T. Koch , 77. J. Klas - 26. J. Jílek (p.) , 76. J. Michlík (vl.)
8

Dvě červené, pět branek, drama jako hrom. Těžko hledat lepší lákadla na utkání, které mezi sebou svedly týmy Hroznětína a Nejdku. V pátečním odpoledni si navíc čas na zápas vyhradilo skvělých 150 diváků, kteří se starali o parádní atmosféru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle nabídla dva pokutové kopy

Již ve 2. minutě se poprvé měnilo skóre. Domácí měli výhodu pokutového kopu, který proměnil Jakub Vodrážka. V poměrně vyrovnané první půli se hostům povedlo vyrovnat ve 26. minutě, mezi střelce se zapsal Jakub Jílek, který se rovněž proměnil penaltu. Více branek, ani dalších vzruchů, první půle nenabídla.

 

Utkání nabralo na obrátkách

Hned v úvodu druhé půle přišel moment, který předznamenal divoký průběh celého poločasu. Ve 48. minutě se po krásném pasu za obranu řítil sám na brankáře hroznětínský útočník. Obránce Mandous se rozhodl zatáhnout za ruční brzdu, za zmaření gólové příležitosti byl ale poslán rovnou do sprch. Obraz hry se přesto příliš nezměnil a domácím se dlouho nedařilo početní výhodu řádně využít. Až v utkání přišla výjimečně divoká pětiminutovka. V 74. minutě se po úniku dostal k zakončení z pravé strany Tomáš Koch, který střelou na vzdálenější tyč překonal hostujícího gólmana Irlbeka a domácí tak vedli 2:1. Několik momentů po rozehře se dopustil poměrně zbytečného faulu u půlící čáry hroznětínský Ondráček. Pro jednatřicetiletého hráče, který na hřiště přišel ve 46. minutě, to byl už druhý prohřešek, za který mu sudí ukázal druhou žlutou a následně červenou, čímž se počet hráčů na hřišti vyrovnal. Hned z následného přímého kopu navíc hosté srovnali! Míč se ve vápně poodrážel, až si ho do vlastní branky srazil domácí kapitán Jan Michlík. Po další rozehře v středovém kruhu přišla další branka. domácí si vyměnili 3 přihrávky, záložník Hroznětína se šikovně prosmíkl mezi dvěma hráči Nejdku a skvělým pasem našel Jiřího Klase, který lobem zpoza vápna překonal vyběhnuvšího gólmana hostů a uzavřel tak účet utkání na stavu 3:2 pro domácí. Ti si připisují velice cenné tři body.

 

Za galerii děkujeme Karlovarské krajskému fotbalovému svazu.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Hroznětín
Jiří Klas, hráč: Hned v první minutě jsme se dostali do vedeni z penalty, hosté do poločasu vyrovnali, zápas se hrál ve vysokém tempu a oba týmy měly šance, který neproměnily. Diváci se rozhodně nenudili, hned po změně stran šli hosté do 10 a my toho dokázali využít, jenže hned za 2 minuty jsme dostali gól na 2:2. Hned vzápětí jsme dali na 3:2. Docela šílenej zápas, kterej se musel líbit divákům, kterých přišlo docela dost a za což jim děkujeme!

FK Nejdek
Zbyněk Draxal, hráč: V Hroznětíně se dnes odehrál zajímavý fotbalový match, domácí na měkkém hřišti vsadili na bojovnost, Nejdečtí působili fotbalověji, k nadprůměrné kvalitě zápasu ale přispěly oba týmy. Náš celek nezvládl úvody poločasů, v 1. minutě domácí skórovali a v 47. jsme inkasovali červenou kartu. Áčko v deseti zabralo, domácí se v jedenácti lidech stáhli do obrany. Nakonec Nejdečáci dokázali diky standardní situaci vyrovnat a většina diváků by asi v tu chvíli vsadila na naše barvy. Bohužel se domácí dokázali prosadit z brejku, což zajímavý zápas rozhodlo. Škoda, dnešní výkon si bodový zisk zasloužil. Tým si zaslouží pochvalu zejména za přístup, kdy dokázal v oslabení domácí přehrávat.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - J. Michlík [-] , J. Vodrážka [-] , V. Klauz [-] , J. Provazník [-] , R. Kalán [-] (46. D. Ondráček [-] ) , D. Horvát [-] , T. Koch [-] (89. L. Hořt [-] ) , J. Klas [-] , M. Burkyt [-] , J. Vodrážka [-]

FK Nejdek
J. Irlbek [-] - D. Halapej [-] , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] (68. T. Pilař [-] ) , M. Šilhan [-] , J. Valvoda [-] , O. Šupík [-] , L. Vacek [-] , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-]

ŽK: 72. D. Ondráček , 81. T. Koch . ČK: 77. D. Ondráček - 48. A. Mandous .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - FURIŠ Adam, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jiří Klas
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas, Nejdek ještě neprohrál, my ale hrajeme doma a tam musí zůstat všechny body!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů