3:1
(0:1)
33. P. Šebl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Role si připisuje velice cennou výhru nad Novým Sedlem


Branky


8

Těžko hledat dopředu favorita v klání mezi Novou Rolí a Nový Sedlem. Hrát hosté doma, mírně favorizováni by byli pravděpodobně oni. Hosté šli do kabin s těsným vedením, ve druhé půli o něj ale přišli a nakonec odjíždí bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině hry šli hosté do vedení

V 10. minutě mohli domácí zaplatit za nedůslednost ve vlastním pokutovém území. Odražený míč se nedočkal reakce žádného z obránců a tak se do něj opřel hráč hostů, který z ostrého úhlu rozezvučel pouze tyč! O pět minut později se podél postranní čáry dostal do vyložené šance hostující Rychna, toho ale včasným vyběhnutím a bravurním zákrokem vychytal domácí Latislav. Ve 31. minutě si na dlouhý pas za obrannou linii naběhl rychlonohý Filip Neudert, který šel sám na gólmana hostů. Obránce, který domácího útočníka stíhal, mu možná lehce škobrtnul o nohu, následoval Neudertův pád, ale sudí Procházka dal jasně najevo, k údivu domácích, že pokutový kop nařizovat nebude. O dvě minuty později zahrávali hosté přímý kop a po nedůrazném odkopu se míč dostal k hostujícímu Patriku Šeblovi, který hlavou nasměroval míč do protipohybu domácího gólmana a přímo do brány. 0:1. Ve 37. minutě si míč na hranici velkého vápna šikovně prohodil mezi obránci hostů Lukáš Hájek, dostal se do dobré pozice, ze které vypálil vší silou, ale na úkor přesnosti a míč tak letěl mimo bránu. Ve 39. minutě utekl po lajné opět hostující Rychna, v první půli nejaktivnější sedlecký hráč, a servíroval přízemní centr přes malé vápno. Našel přesně Vicana, ale ten z bezprostřední vzdálenosti poslal míč vysoko nad břevno domácí svatyně. Velkou zásluhu na tom má domácí gólman, který se k zakončení dokázal dostat a míč ještě vytěsnil nad.

 

Domácí se ve druhé půli semkli a zápas otočili

V 56. minutě se novorolští dočkali vyrovnání. Filip Neudert si na dlouhý míč za obranu hostů a dostal se i k zakončení, to ale dobře chytající brankář hostů Rychna dokázal vyrazit. Odražený míč se ale dostal pouze ke kopačkám domácího Tomáše Chlupa, který dokázal prostřelit chumel hráčů a rozvlnit tak poprvé v utkání síť hostující svatyně. 1:1. V 77. minutě Tomáš Koudelka poslal centrovaný míč do pokutového území hostů, kde svedl souboj s hostujícím gólmanem Tomáš Červík, který z něj vzešel vítězně a následně uklidil míč do branky. 2:1. V 86. minutě střídající Josef Veverka vyslal dlouhým pasem za obranu hostů opět Filipa Neuderta, který sice opět napoprvé neuspěl, ale míč se k němu odrazil znovu a podruhé už nezaváhal, 3:1. 

 

Za inspiraci k článku děkujeme fknovarole.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
Petr Vakeš, trenér: První poločas jsme neodehráli špatně, ale chybělo mi u kluků trochu více srdíčka, naopak druhý poločas byl z naší strany, zejména co se týče nasazení a důrazu, mnohem lepší, odměnou nám bylo otočení poločasového skóre a cenný skalp kvalitního celku z Nového Sedla. Ze tří bodů mám obrovskou radost, dokázali jsme se semknout i bez důležitých zraněných hráčů, opravdu mi kluci zejména za druhý poločas udělali velkou radost, protože jsme opravdu bojovali celý tým do jednoho, včetně náhradníků, takže mi nezbývá nic jiného, než jim poděkovat!!!




Sestavy


FK Nová Role
J. Latislav [-] - T. Chlup [-] (81. M. Živanovič [-] ) , F. Neudert [-] , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] , L. Hájek [-] (77. J. Vaverka [-] ) , T. Červík [-] , T. Koudelka [-] , V. Dorunda [-] , D. Hegenbart [-] , P. Florián [-] (73. J. Veverka ml. [-] )

TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - R. Faber [-] , K. Kalina [-] , M. Janičo [-] (62. P. Macák ml. [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] , E. Lakatoš [-] , P. Šebl [-] , L. Macák [-] , J. Vican [-] (62. D. Petřík [-] )

ŽK: 37. M. Karlík , 85. D. Hájek , 88. T. Červík , 89. T. Koudelka - 68. L. Macák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - MELNIČUK Vladimír, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jiří Klas
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas, očekávám vyrovnanou bitvu, ale věřím ve vítězství hostů.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů