Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 15:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice jen těsně poráží Františkovy Lázně


9

Domácí Lomnice na svém hřišti hostili v rámci 3. kola Krajského přeboru tým z Františkových Lázní. Oba týmy měli po dvou utkáních jednu výhru a jednu prohru a tak se očekávalo vyrovnané utkání. Na utkání dorazila stovka diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin s tříbrankovým vedením

Sudí dal pokyn k zahájení utkání a hráči se začali prohánět po hřišti. Poměrně vyrovnanou bitvu rozčísla efektivita domácích, kteří dokázali ze svých pár šancí vytěžit maximum. Ve 13. minutě se poprvé měnilo skóre, domácí poslal do vedení Lukáš Novák. Již ve 20. minutě musel pro zranění opustit hřiště domácí Čaban. Ve 29. minutě vedli domácí už o dvě branky, do statistik utkání se zapsal Tomáš Ptáček. Tentýž hráč dokázal do poločasu přidat ještě pojistku, když ve 45. minutě svou druhou brankou v utkání zvyšoval už na 3:0. Hosté z Františkových Lázní si žádnou větší šanci vytvořit nedokázali. Proto šli do kabin s třígólovým mankem.

Hosté téměř srovnali, nakonec odjíždí bez bodu

Poločasová promluva se očividně na hostech projevila pozitivně. Domácí jako by se třemi brankami uspokojili, Františkovy Lázně si naopak uvědomovaly, že zápas ještě zdaleka není u konce. Hned ve 48. minutě se jim také podařilo snížit. Trefil se kapitán Jindřich Eisenreich. Většinu druhé půle byli domácí zatlačeni na své půli, hostům se ale nedařilo prolomit jejich obranu. Další snížení přišlo až v závěru utkání, v 86. minutě snižoval na rozdíl jediné branky Petr Klokočník. Hosté tlačili, bušili a snažili se ze všech sil stav utkání aspoň srovnat. V 92. minutě šli domácí dokonce do desíti, po druhé žluté kartě odešel dvougólový střelec Ptáček, který tak do zápisu udělal zdaleka nejvíce poznámek. Hosté už ale nedostali ani šanci s utkáním ještě něco udělat a velice vydřené tři body si tak připisuje domácí Lomnice.



Ohlasy k zápasu



FC Františkovy Lázně
Martin Záruba, hráč: Zápas dvou poločasů. V prvním to byla sice vyrovnaná bitva, ale domácí trestali každou naši chybu brankou. My jsme si žádnou větší šanci nevytvořili a tak se šlo do šaten za stavu 3:0. Druhá půle byla ale jen na jednu bránu a mohli jsme vstřelit více branek. Bohužel jsme se trefili mezi 3 tyče jen 2x a tak jsme na bod nedosáhli.



Sestavy


TJ Lomnice
V. Kondelčík [-] - M. Čaban [-] (20. M. Link [-] ) , J. Samek [-] , O. Podhajský [-] , L. Novák [-] , T. Ptáček [-] , M. Veselý [-] , R. Schrehart [-] (61. M. Polívka [-] ) , O. Šoustek [-] , J. Janovský [-] , J. Veselý [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Eisenreich [-] , M. Lukáč [-] , L. Hajmacher [-] , L. Hibler [-] , P. Klokočník [-] , M. Heller [-] , J. Šustek [-] (83. T. Cibulka [-] ) , R. Hubáček [-] , D. Ščislák [-] , M. Haberle [-]

ŽK: 58. T. Ptáček , 66. O. Podhajský - 31. D. Ščislák , 42. M. Lukáč . ČK: 90. T. Ptáček .
Hráči zápasu: T. Ptáček - P. Klokočník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Peschel Filip - GODŽA Ladislav, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Martin Karbula
Tip experta: výhra domácích

Lomnice doma body nebude rozdávat, a Fr. Lázně se budou ještě oklepávat z vysoké prohry z Hroznětína. Tipuji výhru domácích