Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov si na domácím hřišti poradil s Novým Sedlem


Branky


7

Souboj dvou silných celků byl na programu 2. kola Krajského přeboru, proti sobě se totiž postavily týmy TJ Spartak Chodov a TJ BU Nové Sedlo. V prvním kole si obě mužstva připsala tři body. O kulisu a atmosféru se staralo 100 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov šel brzy do vedení

Na první branku utkání nemuseli fanoušci čekat dlouho a k jejich radosti padla do sítě hostů. Domácí zahrávali rohový kop a míč se odrazil k domácímu stoperu Martinu Bočimu (zápis chybně uvádí Radka Bečváře), který si věděl rady a dopravil míč do sítě. 1:0. V 16. minutě už byl rozdíl dvoubrankový. Lukáš Kočí natáhl ke střele, na kterou by žádný gólman světa nedosáhl a daroval svému týmu klid na kopačky. Hostům se i přesto podařilo záhy snížit, ve 23. minutě se o to postaral Lukáš Macák, 2:1. To ale do poločasu stále nebylo vše. O pouhé dvě minuty později měli domácí skvělou možnost své vedení navýšit. Ve svém vápně totiž fauloval hostující Petr Karásek, který tím zároveň zmařil gólovou šancu a sudí Coufal ho tak poslal velice předčasně do sprch. Pokutový kop ale domácí proměnit nedokázali. Ve 31. minutě se ve velice slibné situaci ocitl Ondřej Frána, který zachoval ledově chladnou hlavu a dloubáčkem se mu podařilo překonat gólmana hostů. Do kabin se šlo za stavu 3:1 pro domácí.

Domácí už si vedení pohlídali

Cokoliv si sedlečtí řekli v kabině, bylo to lusknutím prstů pryč. Krátce po rozehře se totiž dostal k míči opět Ondřej Frána a ve 46. minutě napodobil svou první branku a gólmana hostů překonal povedeným dloubáčkem. Na rozdíl dvou branek se hostům podařilo snížit v 51. minutě, to se do statistik zapsal Josef Vican. Poslední změnu skóre si vzali na starost opět domácí a byl to opět Lukáš Kočí. Kapitán domácích napřáhl v 73. minutě a brankáři hostů opět nedal šanci. Závěrečné skóre 5:2. 

 

V dalším kole se hosté ze Sedla pokusí napravit své zaváhání, když na svém stadionu přivítají FC Cheb, Chodov se pokusí natáhnout svou šňůru na hřišti velice silného Vintířova.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Ondřej Frána (hráč): Do derby jsme šli s jasným cílem nechat 3 body doma a to se nám podařilo. První poločas jsme dali hned na začátku 2 góly, kontrolovali hru a soupeře vesměs k ničemu nepouštěli. Po té jsme si vybrali takovou slabší chvilku a inkasovali, ale to nás nepoložilo a hráli jsme zas to co na začátku. Pomohlo nám i vyloučení soupeřova hráče, po kterém následoval pokutový kop, který jsme bohužel neproměnili. Zbytek poločasu pokračoval v tempu, který jsme nastavili na začátku a přidali ještě jednu branku. Do kabiny jsme šli za stavu 3:1 pro nás. Druhy poločas pro nás začal skvěle, protože jsme dali brzo gól na 4:1 a uklidili se. Do konce zapasu i přesto, ze jsme měli 2. penaltu a šancí až až, tak oba týmy přidali už jen každý po jednom gólu.




Sestavy


TJ Spartak Chodov
M. Štěpanovský [-] - M. Kopecký [-] , J. Frána [-] (82. P. Michálek [-] ) , M. Boči [-] , R. Bečvář [-] - L. Pfreimer [-] , L. Kočí [-] , M. Dušek [-] , J. Dušek [-] (54. J. Sikora [-] ) - O. Frána [-] (82. K. Fröhlich [-] ) , M. Vachník [-] (64. J. Rau [-] )

TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - D. Patera [-] (69. J. John [-] ) , O. Parth [-] , K. Kalina [-] , M. Janičo [-] (46. R. Faber [-] ) , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] , E. Lakatoš [-] , P. Šebl [-] , L. Macák [-] , J. Vican [-]

ŽK: 72. M. Dušek - 45. P. Šebl , 80. R. Faber . ČK: 25. P. Karásek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - JATI David, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Lukáš Hájek
Tip experta: výhra domácích

Derby, domácí tým má vždy výhodu, proto zvítězí posílený tým P. Lutzbauera. 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích