Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick v první půli. Favorit z Poříčí se představil na půdě Žlutic


7

Jeden z kandidátů na postup do Divize, Baník Královské Poříčí, zajížděl v rámci 2. kola Krajského přeboru na horkou půdu do Žlutic. Oba celky si v prvním kole nepřipsaly ani bod, proto měly oba co napravovat. Favorit utkání byl ale dopředu jasný a byli jím hosté z Poříčí. Na utkání se přišlo podívat skvělých 120 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bereczkého one man show

Obraz hry byl vlastně celé utkání stejný. Baník tvořil a tlačil se dopředu, Žlutice zarputile bránily a čekaly na chybu. Ve 14. minutě to byli hosté, kteří se jako první prosadili. Na listinu střelců se zapsal špílmachr hostů Tomáš Bereczký, který tím pouze odstartoval svůj střelecký koncert. Poměrně nečekaně se žlutickým ale podařilo vyrovnat. Ve 26. minutě se po pěkné kombinaci dostal ve vápně k míči Michal Tomeček, který dokázal brankáře prostřelit a srovnal stav utkání na 1:1. Remízový stav ale vydržel pouhou minutu. 27. minutě a opět Tomáš Bereczký. Svou druhou brankou v utkání vrátil svému celku vedení a vypadalo to, že tentokrát ho Poříčí již nepustí. Hosté navíc stihli přidat pojistku ještě do poločasu. Na 3:1 se jim podařilo zvýšit ve 36. minutě a nepostaral se o to nikdo jiný, než Tomáš Bereczký, který tak skvělý výkon korunoval hattrickem během necelé půl hodiny. 

Hosté dominovali

Na výkonech, resp. herní převaze hostů se nic nezměnilo ani v druhé půli. Na další branku si ale diváci počkali "až" do 63. minuty. Byli to opět hosté a možná překvapivě to tentokrát nebyl Bereczký, nýbrž jeho spoluhráč Roman Boček, který byl na hřišti pouhé dvě minuty a už se zapsal mezi střelce. V 75. minutě přidal svou čtvrtou branku Tomáš Bereczký a o vítězi bylo rozhodnuto. Bereczký poté v 80. minutě přenechal své místo na place velezkušenému spoluhráči Tomáši Kričfalušimu. Ještě předtím však stihli hosté zasadit poslední úder, v 77. minutě se totiž trefil kapitán Baníku, záložník Jiří Šellong. Domácím se alespoň podařilo mít v utkání poslední slovo. V 86. minutě zahrával kapitán domácích Jan Pěnkava přímý kop. Z dobrých 35 metrů, po odrazu od břevna i tyče, míč záhadně skončil za zády brankáře. Zda-li to byl pokus o střelu, či spíše centr, se asi nedozvíme, na brance jako takové to ale nic nemění. Žlutice 2:6 Kr. Poříčí.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Milan Ažaltovič (hráč): Hráči Královského Poříčí dominovali po celý zápas. K žádným větším šancím nás nepustili. Poříčí si mohlo připsat gólů o dost více, nebýt zahození několika gólových šancí a našeho brankáře Martina Hladkého. Mezi námi a hosty byl propastný rozdíl. My hrajeme, i vzhledem k nedostatku hráčů, na úrovni spíš 1.A třídy, za to Královské Poříčí mělo být už v divizi, nebýt koronaviru.

Baník Královské Poříčí
Pavel Bureš (hráč): Řekli jsme si před zápasem, že na ně vletíme a odčiníme naše zaváhání z minulého kola. Od první minuty jsme soupeře přehrávali a vytvářeli si hodně příležitostí, vstřelili 3 góly zásluhou Bereczkého. Další jsme bohužel nepřidali, protože nás trápilo načasování náběhů. Soupeř v první půli odpověděl na naší vedoucí branku, ale my jsme mu víc nedovolili a naopak jsme ještě víc přidali. Druhá půle již byla v klidnějším tempu. Bohužel se tam objevilo i několik momentů, které do fotbalu nepatří, ale to už byla zásluha emocí a frustrace ze strany našeho soupeře. My si však závěr utkání pohlídali a přidali další góly, soupeř pak v závěru už jen přidal jeden gól a tak aspoň na oko upravil výsledek.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - P. Krejza [-] (63. M. Sivák [-] ) , D. Eberl [-] (80. V. Žigmond [-] ) , M. Tomeček [-] , L. Melnyk [-] , V. Černý [-] , L. Slivčák [-] , P. Koliha [-] (46. M. Thai [-] ) , J. Křížek [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

Baník Královské Poříčí
J. Procházka [-] - R. Soták [-] (46. V. Friml [-] ) , V. Číž [-] , D. Dudešek [-] - T. Bereczký [-] (80. T. Kričfaluši [-] ) , J. Šellong [-] , M. Kratochvíl [-] , S. Nguyen [-] (69. L. Friml [-] ) - P. Bureš [-] (61. R. Boček [-] ) , R. Domin [-] - L. Kalous [-]

ŽK: 20. D. Eberl , 63. M. Tomeček , 65. L. Slivčák , 72. J. Pěnkava , 85. M. Thai - 33. D. Dudešek , 63. S. Nguyen , 85. R. Boček .
Hráči zápasu: T. Bereczký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - HÁNYŠ Martin, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Lukáš Hájek
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy vstoupili do soutěže bez bodu, věřím však hráčům z Poříčí, ukážou svou kvalitu a ze Žlutic si odvezou 3 body. 0:4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů