Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 15:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice díky druhé půli poráží Toužim


Branky


7

V 1. kole poznaly Lomnice sílu Vintířova a toužimští zase těsně nestačili na Hroznětín. Dva týmy bez bodového zisku se tak proti sobě postavily v rámci 2. kola Krajského přeboru. Utkání přihlíželo 120 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Od úvodních minut to byli domácí, kdo měl více ze hry, Toužim ale nechtěla hrát v utkání pouze druhé housle. První branka padla až půl hodině hry a postarali se o ni lomničtí. Ve 32. minutě se prosadil Michal Čaban, který poslal svůj tým do vedení a zároveň si teprv načal svůj střelecký účet pro toto utkání. Domácím se záhy podařilo své vedení navýšit, ve 35. minutě se mezi střelce zapsal Lukáš Novák. O pouhou minutu později se hostům podařilo snížit zásluhou Daniela Tundera a ve 40. minutě bylo dokonce vyrovnáno! Prosadil se totiž Karel Krejčí. Do kabin se tak šlo za stavu 2:2, domácí ale byli v utkání aktivnější. 

Aktivita přinesla výsledky

Ve druhé půli by se s trochou nadsázky dalo říci, že byl na hřišti pouze jeden tým a to ten domácí. Hostům z Toužimi rozhodně nechyběla snaha ale byli to právě lomničtí, kteří byli na balónu mnohem jistější a přesnější a to se postupně začalo projevovat i ve skóre. V 62. minutě vstřelil svou druhou branku v utkání Lukáš Novák a vrátil svému celku vedení. V 74. minutě už to bylo dokonce o dvě branky, když se prosadil Michal Čaban, pro kterého to byl rovněž druhý gól v zápase. Hostům se nedařilo najít recept na zvrat v utkání a tak to byli už jen domácí, kdo úřadoval a měnil skóre. V 79. minutě se prosadil Tomáš Ptáček a bylo to už 5:2. Poslední branku vstřelil o dvě minuty později Michal Čaban, pro kterého to byl hattrick, ke kterému přidal ještě dvě asistence a právem si tak řekl o nominaci do sestavy kola. Utkání skončilo 6:2 a domácí si zaslouženě připisují tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Matyáš Maršík (hráč): První poločas byl zpočátku v naší režii, ale Toužimi se povedlo do konce poločasu srovnat. Druhý poločas jsme ovšem ovládli jednoznačným způsobem a i proto jsme vyhráli vysoko 6:2

SK Toužim
Zdeněk Dvořák (hráč): Kromě toho, že jsme Lomnici přichystali snadné a navíc deklasující vítězství po vlastních chybách, tak bych rád vypíchl prasečí část fanoušků, kteří se chovali jako vidláci. První poločas připravil krásný zvrat, ale ve druhém poločase Toužimským došli naděje po dalších chybách.



Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - M. Čaban [-] , M. Link [-] (70. M. Polívka [-] ) , O. Podhajský [-] , L. Novák [-] , T. Ptáček [-] , M. Veselý [-] , R. Schrehart [-] , O. Šoustek [-] , J. Šlais [-] (16. M. Štěpanovský [-] ) , J. Veselý [-]

SK Toužim
V. Přenosil [-] (77. M. Stenzel [-] ) - T. Kochta [-] (35. A. Bučko [-] ) , M. Hotěk [-] , K. Krejčí [-] , M. Očko [-] , J. Legr [-] , Z. Dvořák [-] , F. Burda [-] , L. Marek [-] (65. D. Řehák [-] ) , J. Frank [-] , D. Tunder [-]

ŽK: 62. J. Veselý - 54. F. Burda , 74. K. Krejčí .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - SIEBER Josef, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Lukáš Hájek
Tip experta: výhra domácích

Lomnice je na domácím hřišti nepříjemná, proto si myslím, že získají 3 body. 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích