Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice nasázeli rezervě Volduch čtyři branky.


Branky


0

Čechie Příkosice nastoupila do prvního utkání Okresního přeboru na domácím hřišti proti rezervě Volduch. Domácí předvedli v zápase velmi dobrý výkon a zaslouženě zvítězili. O branky domácího týmu se postarala hned čtveřice hráčů, Pražák, Komanec, Čada a Voříšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šance a gól.

Opravdu výstavní trefu mohli vidět diváci na hřišti v Příkosicích. Už ve 2. minutě se do balonu opřel Pražák a jeho učebnicový "volej" skončil v síti, opravdu povedená trefa. Hosté už v první půli domácí mužstvo do žádné větší šance nepustili a jejich defenzivní snažení jim tak dávalo do druhé půle naději na možný zvrat. Urputné bránění je však stálo spoustu sil a domácí mužstvo toho dokázalo využít.

I úvod druhého poločasu přinesl branku.

Pokud hosté pomýšleli na to, že by v druhém poločase mohli zabojovat o body, měli si pohlídat už ve druhé minutě hlavičkujícího Komance, který si naskočil na prodloužený rohový kop - 2:0. Po hodině hry domácí mužstvo přidalo třetí branku. Svůj první gól v sezóně si připsal Jakub Čada. Volduchy si také vypracovali několik zajímavých příležitostí, ale selhali v koncovce. Nutno vyzdvihnout Radka Pernicu, který odehrál velmi dobré utkání a domácím hráčům dělal velké starosti. V nastaveném čase však upravoval na konečných 4:0 domácí hráč Petr Voříšek a hosté se tak, alespoň čestného úspěchu nedočkali. Příkosice tak v úvodním duelu zaslouženě zvítezili po velmi dobrém týmovém výkonu a získávají do tabulku první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Jan Novák: V zápase jsme byli jednoznačně lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Další vyložené šance jsme navíc nevyužili. Máme hodně pozměněný tým. Zatím se ještě sehráváme, ale bude to dobrý. Všichni hráči hráli hodně dobře a táhli jsme za jeden provaz. Náš cíl je hrát o postup, největšími soupeři bude určitě Holoubkov, Strašice budou kousat a myslím, že i Těškov.

TJ Volduchy B
Pavel Bron: Domácí mužstvo, které sestoupilo z 1.B třídy bylo po celé utkání lepší. Nám se podařilo hru vyrovnat až zhruba ve druhé půli, tak zhruba 20 minu, kdy jsme si ještě dokázali vypracovat i nějaké šance, ale bohužel se nám nepodařilo proměnit. Domácí mužstvo zaslouženě vyhrálo.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - M. Kravařík [-] , T. Lukeš [-] (60. F. Šlajch [-] ) , P. Šefl [-] (75. M. Šefl [-] ) , L. Krajdl [-] , J. Čada [-] (89. R. Mála [-] ) , P. Komanec [-] (79. M. Lukeš [-] ) , T. Pražák [-] , P. Voříšek [-] , J. Kreidl [-] (68. P. Hrubý [-] ) , P. Gosza [-]

TJ Volduchy B
J. Zatloukal [-] - F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , L. Straka [-] , J. Zeman [-] (64. A. Egermaier [-] ) - F. Bron [-] , J. Raizer [-] , M. Hupák [-] , R. Pernica [-] - - P. Bron [-] , E. Gvizd [-]

ŽK: 34. E. Gvizd .
Hráči zápasu: R. Pernica .
Místo: Příkosice. Počet diváků: 51. Rozhodčí: LISÝ Jiří - ŠMÍD Zbyněk (N), VANĚČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.