K. Bílik 9.
T. Pliml 17. (vl.)
J. Krystl 70.
3:1
(2:0)
68. D. Holek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2021 18:00

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín dál kraluje soutěži, tentokrát porazil Rokycany


Branky


9. K. Bílik , 17. T. Pliml (vl.) , 70. J. Krystl - 68. D. Holek
17

V pátek se střetly rezervy dvou divizních celků, jejichž Áčka se potkaly v sobotním dopoledni. Oba zápasy nakonec dopadly bodově stejně. Ale zpět k rezervám... Rokycany hrály dobrý zápas, avšak na domácí to nestačilo a proto stále zůstávají na 14 bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes dvě obdržené branky držel svůj tým Kubíček v naději

Domácí začali na výbornou. Už v 9. minutě se dostal do přesného zakončení Kryštof Bílik, který prostřelil hostujícího brankáře. A i když v dalších příležitostech Petřín selhával, zaznamenal brzy i druhou branku. V 17. minutě si nešťastně srazil míč do vlastní sítě Tomáš Pliml. Kapitána rokycanského celku však jeho tým podržel a povzbudil do hry.

 

Ve zbytku poločasu se hra přelévala z jedné strany na druhou, o šance nebyla nouze, dokonce mohla být fouknuta penalta pro domácí, ale rozhodčí jasně ukázal, aby se hrálo dál. Kubíček se dvakrát blýskl proti soupeři, když se rychle vracel do odkryté brány po kombinacích Petřína, aby zabránil jejich skórování.

 

Kazachstánec se ukázal nejlépe jak mohl

Do druhého poločasu naskočila za domácí celek nová akvizice v týmu. Yuriy Skalozubov z Kazachstánu chodil dle slov trenéra tak dlouho na tréninky a zápasy, až se dostal do kádru a mile jej překvapil. Od prvních minut po nástupu se jevil velmi dobře, ale nepředbíhejme...

 

Rokycany se snažili srovnat hru a i díky jejich aktivitě mohli kopat penaltu, dle trenéra domácích celkem jasnou, ovšem sudí stejně jako v prvním případě ukázal, že se hraje dál. Nicméně i tak se hosté dostali do přesného zakončení. V 68. minutě se prosadil Dušan Holek a vykřesal pro Rokycany naději na lepší výsledek. Tu ovšem utnul právě zmiňovaný Skalozubov. Už o dvě minuty později totiž přihrával do přesného a celkem jednoduchého zakončení Jakubu Krystlovi a bylo to opět o dvě branky. 

 

V průběhu poločasu ještě Skalozubov stál za akcí, která vyústila v pokutový kop pro domácí. Ten ovšem Petřín neproměnil, a výsledek zápasu se tak zastavil na skóre 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Dobrý zápas z obou stran. Začali jsme lépe, hostům se ale podařilo snížit a mohlo to ještě dopadnout zajímavě. Vůbec nehráli na to, že mají pouze 14 bodů, vydrželi běhat až do konce a hráli dobrý fotbal. Dokonce si myslím, že mohli za stavu 2:0 ve druhé půli kopat penaltu, my možná v první a když už pro nás rozhodčí jednu nařídil, tak jsme jí nedali. Hodně dobře zachytal rokycanský Kubíček, který držel soupeře ve hře. U nás mne mile překvapila naše nová akvizice. Máme v týmu kazachstánce Yuriye Skalozubova, který se tak dlouho chodil na náš tým koukat i na tréninky, až s námi začal trénovat a po zápase rezerv jsem jej dokonce chtěl nominovat i na zápas Áček, který byl v sobotu. Mile mne překvapil.




Sestavy


SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - M. Trojovský [-] , P. Jílek [-] (46. M. Štefl [-] ) , J. Veselý [-] , L. Kotěšovec [-] (46. Y. Skalozubov [-] ) , T. Ježek [-] (46. J. Krystl [-] ) , L. Zoubek [-] , P. Škarda [-] (77. J. Levý [-] ) , M. Černický [-] , J. Tětek [-] , K. Bílik [-] (60. D. Voves [-] )

FC Rokycany B
D. Kubíček [-] - R. Pražský [-] , J. Drábek [-] (70. K. Bouše [-] ) , F. Stejskal [-] , D. Holek [-] , M. Ineman [-] (70. J. Bouda [-] ) , J. Janota [-] , M. Kužma [-] (91. D. Kulle [-] ) , O. Varga [-] , T. Pliml [-] , M. Drábek [-] (85. P. Spěváček [-] )

ŽK: 63. M. Drábek , 69. M. Ineman , 88. J. Bouda .
Hráči zápasu: Y. Skalozubov .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ruda Daniel - ŘÍHA Zdeněk, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Zápas divizních rezerv vyjde lépe domácím. Petřín jde za postupem, což potvrdil výhrou v Tachově.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích