5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2021 18:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neponaučitelný Basha opět oslabil svůj tým, který poté neměl na Petříně šanci


Branky


11. P. Škarda , 15. M. Štefl , 46. J. Krystl , 57. J. Krystl , 80. J. Tětek
18

V páteční podvečer se v petřínském areálu potkala domácí rezerva s klatovskými Luby, které v minulém kole dostaly kanára v derby s Mochtínem. Hosté i zde dostali příděl, ovšem v šedesáti minutovém oslabení se tomu nelze divit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neponaučitelný Basha

Domácí celek se po rozkoukání rychle dostal do dvoubrankového vedení. Nejprve v 11. minutě vsítil branku na 1:0 kapitán Petr Škarda, aby jej o 4 minuty později napodobil Matěj Štefl. Hra se následně uklidnila, a i hosté měli své šance, zejména po centrech do vápna, jelikož ve vzduchu měli výškovou převahu.

 

Jakoukoliv snahu hostů o případný lepší výsledek však zadupal do země Serhii Basha. Ten totiž ve 30. minutě obdržel zbytečnou červenou kartu za svůj opětovný nesportovní výlev, kterým se na hřišti přezentoval. Jmenovaný hráč byl zřejmě ve vzdušném souboji faulován. Ovšem místo, aby situaci nechal na posouzení rozhodčího, řešil situaci po svém. Vší silou se napřáhl a faulujícího hráče nakopl do jeho zadnice. Po tomto incidentu neměl zastání ani u svých spoluhráčů, kteří se jej ani nesnažili hájit. Je nutné dodat, že jmenovaný hráč má takovéto excesy celkem často a otázkou je, jestli není pro svůj tým spíše přítěž.

 

Druhá půle v Krystlovo režii

Do druhé půle naskočil do hry Jakub Krystl a hned se ukázal. Už chvíli po rozehrávce po jeho střele lovil ze sítě míč Hromada a stejný úkon měl na starosti i v 57. minutě, kdy se petřínský hráč trefil podruhé. Deset minut před koncem ještě přidal na nelichotivého bůra Jakub Tětek a zakončil tak střelecký podvečer na skóre 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Červená karta byla hodně úsměvná, pobavila, ale byla zcela zasloužená. Podle mě to byl zlomový moment, protože předtím to z naší strany nebylo úplně v pohodě a soupeř měl 3 nebezpečné standardky, ze kterých mohl skórovat. Po červené už to bylo asi jasné a bylo jen otázkou, kolik to bude. Druhá půle byla tedy už fajn, dali jsme jen tři branky, ale mohlo to být i patnáct, ale nepadalo nám to tam. Zřejmě jsme si to nechávali na Tachov, který nás teď čeká.

TJ Start Luby
Stanislav Skala, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře, drželi jsme míč do dvou stejných branek, které padly jak přes kopírák. No a vyvrcholilo to nesmyslným faulem Bashy, který se nechal už po několikáté vyloučit a já k tomu nemám vůbec slov. Hrát na půdě prvního zhruba šedesát minut o desíti, si myslím, že není vůbec nic jednoduchého, ještě ke všemu, když se potýkáme s velkou marodkou a nechutí některých hráčů vůbec hrát fotbal. Je to těžké.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - M. Trojovský [-] , J. Šulc [-] , P. Škarda [-] , J. Veselý [-] , M. Štefl [-] (70. J. Levý [-] ) , K. Bílik [-] (46. M. Černický [-] ) , D. Voves [-] (46. D. Heller [-] ) , T. Ježek [-] , J. Tětek [-] , P. Jílek [-] (46. J. Krystl [-] )

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - M. Johánek [-] (70. D. Beránek [-] ) , J. Holý [-] , T. Blohmann [-] , H. Pikhart [-] (48. M. Červený [-] ) , R. Švec [-] (10. M. Irlbek [-] ) , D. Šnour [-] , M. Vejskal [-] , V. Petrželka [-] , K. Šleis [-] , . Basha [-]

ŽK: 40. D. Šnour , 53. K. Šleis , 71. M. Červený . ČK: 30. . Basha .
Hráči zápasu: J. Krystl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Hatina
Tip experta: výhra domácích

Zde vidím jasnou výhru domácích, kteří zatím ukazují rozdíl třídy ve všech zápasech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích