1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2021 17:15

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín poprvé ztratil, dva body brala Žákava


Branky


16

Šlágr kola, který se odehrál už v pátečním podvečeru, přinesl zajímavé rozuzlení. Hostům ze Žákavy se utkání povedlo a po remízovém výsledku uzmuli bonusový bod po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkný fotbal na obě strany

Stovka přítomných diváků sledovala od prvních minut velmi zajímavé střetnutí dvou kvalitních celků. Žákava plně dokazovala, že nesbírá body nadarmo a petřínské rezervě byla více než vyrovnaným soupeřem. Ba co víc, v některých momentech jej několikrát předčila. I přes několik šancí na obou stranách, které však pokryly obě výborně hrající obranné řady, se diváci nedočkali žádné branky. Do kabin tak šly oba celky pouze s karetními tresty pro Jana Šulce z Petřína a ondřeje Soukupa z Žákavy.

 

Domácí darovali šanci a poté doháněli ztrátu

Hrála se 49. minuta, když před vápnem Petřína domácí hráč nepochopitelně rukou, a nabídl tak hostujícímu celku volný přímý kop ze slušné pozice. Toho se následně chopil Jan Aubrecht a prezicním obstřelením zdi poslal Žákavou do vedení.

 

Domácí celek o deset minu později prostřídal a vědom si ztráty, poslal do utkání Michala Provoda a Aleše Demetera, kteří měli na hřiště přenést zkušenosti z divizního Áčka. To se také brzy stalo. V 73. minutě po levé straně unikl Provod, který před bránou našel přesným pasem právě Demetera, který rozvlnil síť za jinak výborně chytajícím Vykoupilem.

 

Domácí tento zásah nakopl, ale ani hosté nepolevili a nehráli pouze na remízu. Rozdělení bodů se však nakonec konalo a o bonusovém bodu rozhodovaly penalty.

 

Po penaltovém rozstřelu, který skončil 4:5, berou druhý bod žákavští hráči



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Žákava hrála dobře a nám se utkání úplně nepovedlo. Remíza myslím, že je zasloužená. Oba týmy měly své šance, které neproměnily a soupeř jich měl možná i víc. Za dva body bych byl samozřejmě raději.

FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: Z naší strany to byl dobrý zápas, hráli jsme přesně to, o čem jsme věděli, že domácím nesedí. Na šance to bylo vyrovnané utkání. Musím pochválit celý tým za výkon a bojovnost.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - J. Veselý [-] (46. P. Jílek [-] ) , T. Ježek [-] (60. M. Provod [-] ) , J. Šulc [-] (60. A. Demeter [-] ) , L. Zoubek [-] , J. Tětek [-] , L. Kotěšovec [-] (80. M. Černický [-] ) , M. Štefl [-] , P. Škarda [-] , M. Trojovský [-] , D. Voves [-] (46. J. Krystl [-] )

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , V. Drohobeckyj [-] (54. R. Škala [-] ) , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , J. Aubrecht [-] (89. M. Štětina [-] )

ŽK: 29. J. Šulc - 33. O. Soukup .
Hráči zápasu: L. Zoubek - M. Vykoupil , M. Boukal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - SCHNEIDER Josef, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Proti houževnatým a důrazným hostům to domácí přesto zvládnou a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích