5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 10:15

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Jarina po dlouhé době řádil


Branky


11. D. Frank , 49. P. Jarina , 55. P. Jarina , 62. P. Jarina , 85. P. Jarina - 50. P. Mičkal
10

Bělá se výsledkově potácí podle toho, jak se zrovna sejde na zápas forma některých klíčových hráčů. A v tomto utkání byl k nezastavení domácí střídající Jarina, který chytil slinu, i když stále čeká na výsledky z vyšetření magnetickou rezonancí jeho kolene.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Frank vedl za úspěchem

Domácí fotbalisté vstoupili do zápasu proti Svéradicím, kteří přijeli pouze v 11 hráčích, velmi dobře a už v 11. minutě slavilo 200 přítomných diváků gól na 1:0, který vsítil domácí kapitán Dominik Frank. To však bylo do poločasové přestávky vše, co brankář Soukup tahal z brány, jelikož domácí své další šance neproměnili a hosté začali kousat z rychlých protiútoků, které musel se svou obranou odrážet Šinál.

Střídající hráč rozhodl

O Pavlu Jarinovi je známo, že je to velmi dobrý fotbalista, ovšem trápí jej dlouhodobě zranění. Tento zápas začal na lavičce, ale po konzultaci s trenérem se do hry dostal po pauze a pro domácí to byl nejlepší tah, který mohli udělat. Sám Pavel Jarina totiž během druhého poločasu vsítil hned 4 branky a postaral se tak o konečnou výhru svého celku 5:1. Čestným úspěchem se v 50. minutě prezentoval Petr Mičkal, ale jeho branka v konečném důsledku nic neznamenala, jelikož na ní jeho spoluhráči už nedokázali navázat.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér: Po úvodním trápení v koncovce jsem do hry poslal zraněného Jarinu, který se do toho po dlouhé době obul. I tak jsme ale spálili hromadu šancí, kterých můžeme jindy litovat. Soupeř se na více nezmohl.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Pro nás ospalé nedělní ráno. Už dlouho se mi nestalo, abych na zápas vstával v 6 hodin ráno, ale na to se nemá cenu vymlouvat. První poločas byl ještě celkem vyrovnaný i když možná více šancí měli domácí. Ale jakmile nastoupil na hřiště Jarina, byl konec. Ač jsme o něm věděli, nedokázali jsme ho několikrát pohlídat a do čeho se opřel, to skončilo v naší síti. Jednoznačně jim tento hráč vyhrál celý zápas.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Brejcha [-] , V. Landrgott [-] , R. Černý [-] (46. P. Jarina [-] ) , J. Minařík [-] (85. P. Cingroš [-] ) , P. Horák [-] (73. M. Bořil [-] ) , V. Iščenko [-] (76. L. Hofmeister [-] ) , M. Tomášek [-] , M. Šinál [-] , M. Blacký [-] , D. Frank [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - V. Brůha [-] , O. Šustr [-] , M. Heimlich [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , P. Chládek [-] , M. Hájek [-] , T. Nesveda [-] , L. Jíra [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 83. S. Makovec .
Hráči zápasu: M. Šinál , P. Jarina .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Brůha Radek - MAREK Pavel, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jakub Veselý
Tip experta: výhra domácích

Zde se přikloním na stranu domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích