2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Přívětice si na úvod poradili s nováčkem.


Branky


0

Po dvou sezónách se do okresního přebory vrací mužstvo Kakejcova, které se na úvod představilo v Přívěticích. Zápas, který moc fotbalové krásy nepřinesl nakonec opanovalo domácí mužstvo, kteří dle slov trenéra domácích "utrpělo vítězství".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Kocman

Gólový účet zápasu započal po čtvrt hodině hry, domácí hráč Jakub Kocman. Na hranici penalty ho našel centrovaným balónem krajní záložník Přívětic a Kocman umístil balón přesně do branky. Stal se tak prvním střelcem Přívětic v letošní sezóně. Autor první branky nese velkou zásluhu i na druhém góle, který přišel ve 36. minutě. Pronikajícího Kocmana zatáhl za ruku v pokutovém území jeden z hostujících obránců a sudímu nezbylo nic jiného než nařídit pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Tomáš Karfiol a poslal Přívětice do dvougólového vedení.

Penalta na druhé straně

Utkání se nehrálo v příliš velkém tempu, oba celky předvedly hodně nepřesností a vyložených šancí bylo velmi málo. Hosté, kteří se do Okresního přeboru vrátili po dvou letech si nakonec připsali, alespoň čestný úspěch. V prvníí minutě nastavení se dostalo i jim výhody pokutového kopu, ke kterému se postavil Miroslav Fiala. Snížení na 1 : 2 však přišlo až příliš pozdě. Domácí mužstvo už Slávii nic nedovolilo a po závěrečném hvizdu tak mohlo slavit vítězství. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Přívětice
Jaromír Zavoral (trenér domácího týmu): Utrpěli jsme vítězství, celkově to bylo hrozné. Fotbal celkově hroznej. Soupeř má vlastně tým z hráčů nad 40 let a my jsme byli úplně ukrutný. Něco podobného jako večer Ostrava se Slávií. Tři body jsou, ale nejspíš poslední. My už vůbec netrénujem, nikdo bohužel nemá zájem, je to špatný. Měli jsme celkem problém s elektronickým zápisem, nějak to nechtělo fungovat, ale nakonec se to rozjelo. Rozhodčí bohužel ve věku, kdy mu počítače nic moc neříkají, takže jsme mu museli pomáhat.

TJ Slávie Kakejcov
Jiří Dvořák (kapitán hostujícího týmu): Slávie Kakejcov se vrátila do okresního přeboru po dvou letech, hráči Slávie jsou staršího věku, když se podíváte na věkový průměr, tak to hned vidíte. Proto jsme byli všichni zvědaví jak si poradí s mladšími soupeři. I když jsme v době dovolených nastupovali bez tří hráčů základní sestavy, tak průběh zápasu byl vyrovnaný. Projevovala se větší obratnost mladších hráčů Přívětic. Nevýhoda taky byla, že hřiště jsou velmi tvrdá a dva naši hráči si přivodili zranění. Zápas byl vedený ve slušné formě, bez žádných excesů.



Sestavy


Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - M. Mareš [-] , T. Karfiol [-] , L. Pešek [-] , P. Turek [-] , R. Beneš [-] , J. Průcha [-] , J. Kocman [-] , J. Šístek [-] , M. Kořínek [-] (63. M. Šístek [-] ) , D. Krč [-]

TJ Slávie Kakejcov
J. Brunda [-] - V. Sazima [-] , J. Dvořák [-] - J. Pour [-] , J. Majer [-] , M. Čechura [-] (53. M. Fiala st. [-] ) - J. Lorenc [-] , L. Olah [-] , R. Svitek [-] , K. Masný [-] , L. Hýbl [-]

ŽK: 53. M. Mareš - 53. J. Dvořák , 83. V. Sazima .
Hráči zápasu: R. Beneš .
Místo: Přívětice. Počet diváků: 68. Rozhodčí: KODÝTEK Václav - TUREK Miloslav (N), HAVLÍČEK Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.