1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 10:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava otáčela vývoj utkání v Lubech


Branky


6

Luby by rády zapomněly na loňskou sezónu, kdy se jim dlouho nedařilo získat ani bod. Za to Žákava si vedla celkem dobře a se svými šikovnými střelci sázela jednu branku za druhou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žákava hrála pohledný fotbal, ale branku vstřelily Luby

Celkem nervózní start zápasu se rozehrál v klatovsých Lubech, kde se domácím podařilo vsítit první branku utkání. Už v 10. minutě se prosadil Jakub Jirotka a Žákava tak musela dohánět manko.

 

A to doháněla hodně dlouho. Hosté hráli pohledný fotbal, plný krásných akcí, které však nedokázali přesně zakončovat a nechávali několikrát vyniknout domácího brankáře Hromadu. Fanoušci hostí nejednou dávali hlasitě najevo, že fotbal je to pěkný, ale chtělo by to nějakou branku.

"Přestaňme hrát fotbal a začněme střílet góly!"

Přesně takové poselství měl trenér Maněna ke svým hráčům v kabině a ti se jej pokoušeli plnit. Leč jim první zásah do černého, o který se postaral žákavský ostrostřelec Tomáš Nekola, trval dalších více než 20 minut hry, stál za to. 

 

Luby hrály také atraktivní fotbal a fanouškům se i přes minimální gólé hody muselo utkání zamlouvat.

 

Postupem hry to čím dál více vypadalo, že dojde k penaltovému rozstřelu. Proti však byli hosté, kteří díky Richardu Škalovi na začátku poslední desetiminutovky uzmuli vedení na svou stranu a už se jen do konečného hvizdu nevzdali i díky chytrým střídáním v závěrečných minutách.



Ohlasy k zápasu



FK Žákava
Maněna, trenér hostů: Měli jsme asi více ze hry, ale fotbal to byl pohledný na obě strany. O poločase jsem klukům v kabině řekl, abychom přestali hrát fotbal a začali dávat branky. Dopadlo to nakonec dobře pro nás, ale myslím, že po fotbalové stránce musí být spokojena obě mužstva i přítomní diváci. Musím vyzdvihnout Jana Aubrechta, který zkušeně organizoval útočnou hru.



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - M. Vejskal [-] , D. Šnour [-] , J. Jirotka [-] (68. K. Šleis [-] ) , P. Kvítek [-] , J. Holý [-] (68. T. Bureš [-] ) , V. Petrželka [-] , J. Cole [-] , . Basha [-] (90. D. Beránek [-] ) , H. Pikhart [-] , T. Blohmann [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , R. Škala [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] (86. A. Huňáček [-] ) , O. Soukup [-] (60. J. Winkelhöfer [-] ) , M. Boukal [-] (90. M. Ouda [-] ) , S. Nekola [-] , J. Aubrecht [-]

ŽK: 35. D. Šnour - 90. A. Huňáček .
Hráči zápasu: J. Aubrecht .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠKARDA Jiří, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra hostů

Věřím hostům, už před covid pauzou se pohybovali nahoře. Navíc jsem se dozvěděl, že se hostům vrací do sestavy míčový kouzelník Huňáček, který přerušil kariéru. Můj tip: 1:4

Tip: výhra domácích