Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raková nadělovala, Procházka vstřelil hattrick


0

Nováček z Kakejcova se představil na hřišti Rakové. Trvdě však narazil, domácí mužstvo mělo na tento zápas velmi dobře seřízenou mušku. Dokázalo se prosadit hned sedmkrát. Tři branky vstřelil hráč zápasu Pavel Procházka, který nastřílel čistý hattrick za 8 minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším zápase 2.kola se setkaly týmy, které mají vzdáleností k sobě blízko a ve vzduchu byl cítit nádech derby. Všichni čekali vyrovnaný zápas dvou silových mužstev, plný tvrdších soubojů, nákopů do šestnáctky soupeře a na konci vyrovnaný výsledek s menším počtem branek. 

 

Procházka vstřelil hattrick za poločas

Hosté přijeli v roli čerstvého nováčka přeboru a chtěli rezervu Rakové zaskočit nejlépe již v úvodu zápasu a celkem se jim to i povedlo. Prvních 15 minut totiž hra domácích vypadala docela bezstarostně a muselo je probudit v 8.minutě až nastřelené břevno od hostujícího středopolaře Miroslava Fialy a po několika minutách ještě závar před brankou, který skvělými zákroky vyřešil domácí golman Jan Šilhánek
Pak se ale pomalu začínalo projevovat horké klima, větší hřiště a hlavně běhavější hráči v sestavě domácích. Domácí utnuli veškeré debaty o dělbě bodů již mezi 22. a 30.minutou  (22.,23.,30.) , kdy svůj čistý hattrick vsítil útočník Pavel Procházka a tím určil, jakým rázem se bude ubírat zbytek zápasu. Poločas se dohrál bez výraznějších šancí na obou stranách, hosté působili zaskočeně a ojedinělé střely obou týmů většinou byly vypáleny z větších vzdáleností a byly nepřesné.  

I druhý poločas přinesl branky

Do 2.poločasu změnila Raková obraz hry, začala hrát více po zemi a jelikož hosté vydrželi hrát aktivně pouze 15 minut a pak prakticky přestali napadat domácí rozehrávku, domácí začali trestat. V 61. a 66.minutě se pěknými dalekonosnými střelami prosadil Jiří Kořínek, v 73.minutě se po několika neúspěšných útočných pokusech prosadil Martin Běle, a když na světelné tabuli svítila 80.minuta a domácí Vladimír Běhounek zvyšoval už na 7:0, hosté působili velmi odevzdaným dojmem a z řad diváků se ozývaly hlasy s obávanou "desítkou". To trochu hosty zdravě naštvalo a vrhli poslední síly do útoku, což se jim odměnilo v 88.minutě v podobě čestného gólu střídajícího Jiřího Ludína.

 

Autor textu: Pavel Janda



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková B
Pavel Janda: Jelikož rozhodující pro celý zápas byly 3 branky v úvodu zápasu, tak hráčem zápasu určitě za domácí musí být jejich autor Pavel Procházka. Za hosty bych určil střelce jediné branky Jiřího Ludína, protože se mu podařilo jedinému překonat domácího brankáře a to střídal pouze až na posledních dvacet minut.

TJ Slávie Kakejcov
Jiří Dvořák: Naše mužstvo prožilo v plné síle den blbec. Výborně sestavený tým soupeře, hrající jednoduchý, rychlý fotbal se zajištěnou čtyřčlennou obranou. Na naší straně určitá nafoukanost několika hráčů, neodevzdání maximálního úsilí. Nepochopitelná hra na tři až čtyři útočníky, i když v prvním poločase nastřelili dvě tyče a měli další šance, které výborný brankář Rakové zlikvidoval. U soupeře vynikal hráč staršího věku, Kořínek. Bohužel nás trápila nějaká zranění, takže jsme měli obměněnou sestavu. Příští utkání snad bude lepší.



Sestavy


TJ Sokol Raková B
J. Šilhánek [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , P. Procházka [-] (45. M. Běle [-] ) , M. Svěchota [-] , J. Kořínek [-] (70. P. Kučera [-] ) , J. Štincík [-] (64. D. Balík [-] ) , V. Běhounek [-] , M. Pelc [-] , J. Nolč [-] , V. Štincík [-]

TJ Slávie Kakejcov
K. Darda [-] - R. Piml [-] , J. Majer [-] - L. Olah [-] (18. J. Pour [-] ) , M. Fiala ml. [-] , T. Pittner [-] , J. Lorenc [-] (68. J. Ludín [-] ) - M. Kozler [-] , K. Masný [-] , R. Svitek [-] , M. Fiala st. [-] -

ŽK: 59. J. Štincík - 37. M. Fiala st. .
Hráči zápasu: P. Procházka - M. Kozler .
Místo: Raková. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - JANDA Pavel (N), HAVLÍČEK Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.